NAŠU PEVAČICU SLOMILA SMRT ZA KOJU JE SAZNALA: Jecaji u PORODIČNOM DOMU odzvanjaju, objavila oproštajno pismo!

Autor:

Zabava

23.08.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Čaprić ne može da se pomiri da ju je kolega Nikola Nikolić Džoni napustio.

NAŠU PEVAČICU SLOMILA SMRT ZA KOJU JE SAZNALA: Jecaji u PORODIČNOM DOMU odzvanjaju, objavila oproštajno pismo!

Foto: Instagram.com

Danas se pojavila tužna vest da je muzička scena izgubila pevača i multiinstrumentalistu Nikolu Nikolića Džonija, koji je preminuo u 51. godini života. Ova tužna vest je saopštena putem Instagrama, a njegovi najbliži i obožavaoci izražavaju duboko žaljenje i opraštaju se od talentovanog umetnika.

 

 

Sada se oglasila i njegova dobra prijateljica i koleginica, pevačica Sandra Čaprić koja je slomljena zbog ove tragične vesti. Sandra je na Instagram profilu objavila crno belu fotografiju preminulog Džonija i oprostila se od njega potresnim i dirljivm rečima:

- Nek te anđeli čuvaju, dragi moj kolega - napisala je Sandra Čaprić na Instagram profilu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Sandra Čaprić se oprostila od Nikole Nikolića Džonija

 

Nikola Nikolić Džoni je bio rođeni Užičanin, rođen 19. decembra 1973. godine, i bio je vitalni deo muzičke scene grada. Njegova smrt je ostavila veliku prazninu u srcima Užičana i ljudi širom Srbije, koji su ga doživljavali ne samo kao muzičara, već i kao izuzetno dobrog čoveka.

Džoni je bio prepoznatljiv po svom moćnom glasu i umeću sviranja više instrumenata. Sa više od 20 godina iskustva u pop rok muzici, ostavio je značajan trag na domaćoj muzičkoj sceni. Objavljivao je svoja dela za renomirane izdavačke kuće kao što su Magic Records i PGP RTS, ostavljajući iza sebe nasleđe koje će dugo biti deo muzičke istorije.
 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading