"AVALA NIJE DUBONA" Otkriven IDENTITET NAPADAČA Verice Rakočević - zbog OVOG profesora se digla velika frka!

Autor:

Zabava

19.08.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Kuzmančević rešio je da preokrene slučaj i iskoristi uticaj društvenih mreža!

"AVALA NIJE DUBONA" Otkriven IDENTITET NAPADAČA Verice Rakočević - zbog OVOG profesora se digla velika frka!

Foto: ST/Dragan Kadić

Verica Rakocević i Veljko Kuzmancević

Sinoć je došlo do dramatičnog incidenta u dvorištu doma Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića na Avali, kada je njihov komšija, profesor na veterinarskom fakultetu D.B, uputio ozbiljne pretnje njima. Veljko je javno optužio komšiju za nasilje, ističući da je bio izložen pretnjama smrću, te je apelovao na nadležne organe da zaštite njihovo naselje od ovakvog ponašanja.

- Ovo je nasilnik D.B. profesor na veterinarskom fakultetu koji je noćas uputio pretnje smrću meni i mojoj supruzi. Molim nadležne da postupe po prijavi i zaštite Avalsko naselje od maltretiranja bahatog pojedinca. Avala nije Dubona - poručio je Kuzmančević.

Republika

Foto: Instagram.com

Veljko Kuzmančević objavio sliku napadača

 


Verica Rakočević je bila vidno potresena zbog incidenta sa komšijom, opisujući kako je čovek počeo da viče i vređa, preteći joj i izazivajući strah svojim rečima. Naglasila je da je policija brzo reagovala, ali je istakla važnost strogih kazni za ovakve situacije. Navela je i svoj strah od mogućnosti fizičkog napada, ističući ozbiljnost situacije i potrebu za adekvatnom zaštitom.

Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti zbog uznemirujućih detalja, ali i zbog pitanja sigurnosti i zaštite građana od potencijalnih nasilnih pretnji.

Kako će se dalje odvijati situacija i kakve će mere biti preduzete, ostaje da vidimo u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading