OTKRIVENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O DECI BORE ČORBE: Objavljeno gde se nalaze njegovi naslednici!

Autor:

Zabava

20.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se Bora Čorba bori za život, sada je u javnosti otkriveno gde se nalaze njegova deca.

OTKRIVENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O DECI BORE ČORBE: Objavljeno gde se nalaze njegovi naslednici!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Roker Bora Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba, trenutno se nalazi u bolnici zbog jake upale pluća, što je rezultiralo otkazivanjem njegovih planiranih nastupa. Njegov menadžer, Bane Obradović, izjavio je da će za 24 sata biti poznate sve informacije o pevačevom zdravstvenom stanju.

Bora Čorba je u srećnom braku sa Dubravkom Milanković, sa kojom ima sina Borisa. Pre Dubravke, pevač je bio u braku sa Draganom Đorđević, sa kojom ima ćerku Tamaru. Porodica Čorba se trudi da zadrži svoj privatni život dalje od očiju javnosti, te se retko pojavljuju u medijima.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bora Čorba

 

- Bora je u bolnici, za 24 sata znaćemo sve. Za sada samo imamo informaciju da je u pitanju jaka upala pluća, porodica je o svemu obaveštena ‒ rekao je Bane Obradović, menadžer grupe.


Tamara, Čorbinja starija ćerka, radi kao nastavnica u školi, dok je pre nekoliko godina postala majka, donoseći na svet Borinog prvog unuka. Interesantno je da Bora otkriva da njegov sin Boris živi na obroncima Suvobora, gde se bavi uzgojem lekovitog bilja.

Foto: ATA Images, Shutterstock

Bora Čorba zdravstveno stanje

 

- Moj sin na obroncima Suvobora uzgaja žalfiju i drugo lekovito bilje, pobegao je iz ove džungle i vrlo dobro se oseća na planini. Kad god imam vremena, odlazim tamo, Boris mi se i dalje poverava i obraća mi se sa „ćale“, „brate“. Mislim da to dovoljno govori koliko smo bliski - otkrio je jednom prilikom Bora za Hello.


Pevač nedavno je izjavio da ima jednu neostvarenu želju - žali što nema više dece. Ovo otkriva emotivnu stranu poznatog rokera i njegovu želju za proširenjem porodice.

Svima koji prate rad ovog muzičkog velikana ostaje da sa nestrpljenjem očekuju vesti o njegovom zdravstvenom stanju, uz nadu da će se Bora Čorba uskoro oporaviti i vratiti svojoj publici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikola

20.08.2024 16:56

Treba da vas je sramota!!! Bora još nije umro, a i neće još dugo, a vi pričate o naslednicima!? Bora je naša legenda!!!