DRAGANA MIRKOVIĆ MORALA DA PRISUSTVUJE NEOBIČNOM OBREDU: Po završetku CEREMONIJE dobila posebnu titulu, posle ovog više NIJE ISTA (FOTO)

Autor:

Zabava

21.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ganuta iznenađenjem koje su joj priredila udruženja iz šest zemalja Balkana.

DRAGANA MIRKOVIĆ MORALA DA PRISUSTVUJE NEOBIČNOM OBREDU: Po završetku CEREMONIJE dobila posebnu titulu, posle ovog više NIJE ISTA (FOTO)

Foto: printskrin instagram

Folklorna društva širom sveta jedan su od najznačajnijih čuvara tradicije zemalja iz kojih dolaze, a jedno od najvećih okupljanja ove godine imali su u Ribarskoj banji gde su specijalnoj gošći Dragani Mirković uručili krunu proglasivši je kraljicom narodne muzike.

Udruženja iz šest zemalja Balkana na ovu odluku došla su jednoglasno, a Dragana je bila vidno ganuta iznenađenjem koje su joj priredili.

Po završetku zvanične ceremonije usledio je spektakularni koncert koji je digao na noge sve prisutne, a amfiteatar u turističkom centru bio je mali da primi sve one koji su želeli da uživaju u muzici regionalne zvezde.

Ono što je dalo poseban značaj svemu jeste to da je čitava manifestacija imala humanitarni karakter, što se uklopilo i sa kompletnom ovogodišnjom turnejom folk zvezde pod nazivom "Do poslednjeg daha".

Ovo krunisanje, inače, usledilo je samo par dana nakon što joj je na jednom koncertu obožavalac dao krunu na sceni, ali ovoga puta je to, naravno, dobilo institucionalni značaj jer su u svemu učestvovali čuvari tradicije iz čitavog regiona.

Podsetimo, folk zvezda Dragana Mirković nastavila je da niše profesionalne uspehe i nakon kraha braka sa Tonijem Bijelićem.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Dragana Mirković nastavila da niže uspehe nakon kraha braka

Ona je usred turneje izdala saopštenje da je odnela odluku da se nakon 24 godine porodičnog života razvede od svog supruga sa kojim, kako je istakla, poslednje tri godine nije ni živela pod istim krovom. 

Međutim, nijednog trenutka slavna pevačica nije dozvolila da to utiče na njene koncerte i druženje sa publikom, kao i na sve humanitarne akcije u kojima je sve vreme učestvovala.

Najveća podrška u teškim trenucima su joj njena deca Manuela i Marko, koji su se, iako su se bili odselili iz porodičnog doma kako bi se osamostalili, nakon razvoda roditelja vratili da budu uz majku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading