TONI BIJELIĆ UHVAĆEN U ZAGRLJAJU ZANOSNE LEPOTICE! Suprug Dragane Mirković FATALNU CRNKU ODVEO NA SVETO MESTO!

Autor:

Zabava

21.08.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanosna dama koju je grlio izazavala lavinu reakcija!

TONI BIJELIĆ UHVAĆEN U ZAGRLJAJU ZANOSNE LEPOTICE! Suprug Dragane Mirković FATALNU CRNKU ODVEO NA SVETO MESTO!

Foto: M.M./ATAImages, Mario Poje

Posle turbulentnog razvoda sa pevačicom Draganom Mirković, Tonija Bijelića prate glasine o njegovoj navodnoj novoj devojci. Iako je biznismen demantovao razne medijske spekulacije, nedavno se pojavio u društvu nepoznate crnke. Na Instagramu je objavio video iz Međugorja, ali ono što je privuklo pažnju jeste zanosna dama koju je zagrlio na jednoj slici. Da li je ova misteriozna crnka nova izabranica Tonija Bijelića, ostaje da se samo nagađa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Bijelic (@tonibijelic)

 

Toni Bijelić - Društvo nepoznate crnke

Posle razvoda od Dragane Mirković, Toni Bijelić je često bio tema medija zbog spekulacija o njegovom ljubavnom životu. Iako je negirao veze sa novom devojkom, nedavno se našao u društvu nepoznate crnke. Video zapis iz Međugorja koji je podelio na Instagramu pokazao je Tonija u zagrljaju sa zanosnom damom, podstičući nove spekulacije o njegovoj ljubavnoj vezi.

Međugorje je malo živopisno mesto koje je poznato kao jedno od najpoznatijih svetinja na svetu. Posetilo ga je preko 1,5 miliona hrišćana iz celog sveta. Mesto je postalo poznato kao svetilište zbog ukazanja Device Marije koje je počelo u drugoj polovini 20. veka. Ovu pojavu crkva još ne prepoznaje, ali milioni vernika odlaze da posete ovo mesto u nadi da će im biti pomoć, podrška i isceljenje

Spekulacije o Tonijevoj novoj izabranici

Nakon razvoda sa poznatom pevačicom, Toni Bijelić je postao predmet interesovanja javnosti zbog moguće nove veze. Iako je demantovao razne medijske napise, nedavno je objavio video iz Međugorja u društvu nepoznate crnke. Fotografija na kojoj ih dvoje poziraju zagrljeni izazvala je nove spekulacije o Tonijevoj novoj izabranici, ostavljajući javnost da samo nagađa o njihovom odnosu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lala

21.08.2024 21:55

Budaletina