SKINULA SE U IZAZOVNI CRVENI KUPAĆI, PA JE POBRKALI SA OVOM ČUVENOM ZAVODNICOM: Ivana Jordan u Portugalu pokazala SVE ATRIBUTE (FOTO)

Autor:

Zabava

21.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je pred leto promovisala pesmu "More" kojom je najavila novi album.

SKINULA SE U IZAZOVNI CRVENI KUPAĆI, PA JE POBRKALI SA OVOM ČUVENOM ZAVODNICOM: Ivana Jordan u Portugalu pokazala SVE ATRIBUTE (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Pevačica Ivana Jordan nedavno je obradovala publiku novom pesmom "More" koju je izbacila pred leto kako bi se zavrtela tokom sezone, a onda je i sama otišla na letovanje.

Nakon što je svoju novu numeru predstavila publici i održala koncert u Nišu, pevačica je otputovala na odmor gde puni baterije za predstojeći period.

Ivana letuje u Portugalu, tačnije u mestu Kaškaišu, u ekskluzivnom rizortu, gde je za nedelju dana odmaranja potrebno izdvojiti nekoliko hiljada evra.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ivana Jordan odmara u luksuznom letovalištu

Sudeći po fotografijama, ova destinacije pevačici i te kako prija, jer izgleda nikad bolje.

Duga plava kosa, bujni dekolte, i linija na kojoj bi joj pozavidele mnogo mlađe koleginice, prvo su što se zapazi na slikama, kao i zadovoljan izraz lica.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ivana Jordan uživa na plaži uz sok od ananasa

Svoje fizičke atribute istakla je u crvenom bikiniju, zbog kog je neke čak podsetila na Pamelu Anderson iz mlađih dana, dok je igrala u čuvenoj seriji "Čuvari plaže".

Kako se primećuje, Jordanova je rešila da baš uživa na plaži, pa je ispijala i sok od ananasa. Ivana je otišla na luksuznu destinaciju, kako bi napunila baterije, pošto je od jeseni očekuje puno poslovnih aktivnosti, koncerata, kao i novi album.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ivana Jordan poput Pamele Anderson iz "Čuvara plaže"

Podsetimo, pevačica je nedavno u Beogradu napravila promociju povodom nove pesme, koja je najava albuma koji je tek u planu, ali na kom već neko vreme vredno radi. 

- Posle dužeg vremena napisala sam pesmu. Pre dve godine sam objavila album i to je bio veliki poduhvat. Opet ja sam ono što jesam i uvek eksperimentišem sa pesmama, pa je tako i sada sa ovom. Ova pesma je najava albuma i zove se "More". Zato je i spremam sada pred leto - rekla je Ivana za Republiku na svojoj promociji.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading