"Ne mogu da se udam za njega, ali želim dete": Sandra Rešić nedavno otkrila da se verila, a sada sve PADA U VODU!

Autor:

Zabava

21.08.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica informacije o vereniku drži u tajnosti.

"Ne mogu da se udam za njega, ali želim dete": Sandra Rešić nedavno otkrila da se verila, a sada sve PADA U VODU!

Foto: Pink printscreen

Ćerka folk legende Nina Rešića, pevačica i rijaliti učesnica Sandra Rešić nedavno je pokazala verenički prsten, pa su mnogi njeni pratioci pomislili da će se uskoro i udati. 

Međutim, ona, za sada, ne želi da otkriva ništa o svom partneru koji nije poznat javnosti.

- Zasad ne bih da pričam o tome. Objavila sam na Instagramu prsten, ali ne bih želela to da komentarišem. Već duže vreme sam u vezi, srećna sam i to nije nikakva tajna. Mislim da sam svoj život dala na dlanu, ljudi znaju sve o meni, o mom ocu, porodičnoj situaciji... Međutim, odlučila sam da ne iznosim više detalje o svom životu. Mnogi su iskoristili ono dobro, ali na ružan način, pa bih sada da uživam i da zadržim neke stvari samo za sebe - rekla je Sandra, a na spekulacije da informacije o vereniku drži u tajnost jer je oženjen je odgovorila:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Sandra Rešić odlučila da privatnost drži u tajnosti

- Nije ni oženjen ni zauzet. Nikada se nisam bavila takvim stvarima, ne znam ni šta bih radila s oženjenim muškarcem? Niti mogu da se udam za njega, niti da mu rodim dete. To mi je budalaština! Nikada ne bih bila uzrok nečije nesreće. Opštepoznato je da je moja porodica baš u tom kontekstu bila izložena javnosti... Moj otac je ostavio moju majku zbog druge žene, a ja nikada ne bih bila ta druga žena. Majka i moj dečko su se upoznali i zaista joj se dopada.

Ona je za kraj progovorila i o prinovi koju priželjkuje.

- Ne znam, počela sam da živim od danas do sutra, ali naravno da želim da imam dete. Čak i da se ne udam, sigurno ću roditi dete, ali bih najviše volela da to dete ima pored sebe i oca i majku - zaključila je Rešićka za Informer.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading