SIMBOL NA TELU JOVANE JEREMIĆ POTPUNO SKRENUO PAŽNJU SA EMISIJE! Voditeljka uradila ono na šta se mnogi ne bi usudili! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić bacila sve u rebus najnovijim potezom.

SIMBOL NA TELU JOVANE JEREMIĆ POTPUNO SKRENUO PAŽNJU SA EMISIJE! Voditeljka uradila ono na šta se mnogi ne bi usudili! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić izazvala je veliku pažnju javnosti kada je nedavno otkrila da je uradila tetovažu svog zaštitnog znaka - škorpije, na nozi. Ova hrabra odluka je izazvala veliku pažnju, budući da je Jovana veoma aktivna na društvenim mrežama gde često šokira svoje pratioce svojim stavovima i ekstravagantnim stajlinzima.

Iscrtavanje škorpije na telu ima duboko simbolično značenje, budući da se ova životinja često povezuje sa snagom, zaštitom i odlučnošću. Jovana je time pokazala svoju snažnu ličnost i hrabrost, što je naišlo na pozitivne reakcije njenih fanova.


Ovo nije prvi put da je Jovana iznenadila javnost svojim odvažnim potezima. Nedavno je objavila fotografiju sa crtežom škorpije na grudima, ali s obzirom na najnovije informacije, odlučila se da "istetovira" ovaj simbol na nozi.
Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Jeremić

 

Jovana Jeremić je poznata po tome što ne ostavlja ravnodušnim svoje pratioce na društvenim mrežama. Njeni postovi često izazivaju žustre rasprave i komentare, a ovaj najnoviji potez definitivno je izazvao veliku pažnju javnosti. Mnogi su pohvalili njenu hrabrost i autentičnost, dok su drugi izrazili iznenađenje, ali i divljenje za ovaj hrabar korak.

Jovana Jeremić je svojom novom tetovažom još jednom pokazala da se ne libi da izrazi svoju individualnost i da prati svoje srce. Njeni fanovi s nestrpljenjem očekuju da vide kako će ova tetovaža doprineti njenom prepoznatljivom stilu i pojavljivanju u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading