SIN DRAGANE MIRKOVIĆ SE SELI IZ AUSTRIJE: Posle razvoda roditelja ovo je ŠOK za sve (FOTO)

Autor:

Zabava

05.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bijelić otkrio da bi radije živeo u Srbiji.

SIN DRAGANE MIRKOVIĆ SE SELI IZ AUSTRIJE: Posle razvoda roditelja ovo je ŠOK za sve (FOTO)

Foto: instagram.com/dragana_mirkovic

Dragana i Marko

Naslednici folk zvezde Dragane Mirković Marko i Manuela, koje ima iz braka sa Tonijem Bijelićem, postali su predmet interesovanja javnosti nakon što su vesti o razvodu njihovih roditelja dospeli u medije.

Nedavno se Marko oglasio putem svog Instagram naloga povodom života u Beču, gde je otkrio da li bi se preselio u Srbiju.


- Ako Austrija nastavi ovim putem, dolazim uskoro - poručio je Marko Bijelić.
Republika

Foto: printskrin instagram

Sin Dragane Mirković otkrio da želi da napusti Austriju

Marko je izjavio da bi razmatrao selidbu u Srbiju ukoliko bi situacija u Austriji nastavila da se pogoršava. Osim toga, istakao je i stvari koje mu se ne dopadaju u Austriji, uključujući gubitak pravih vrednosti i nedostatak vere među ljudima.

Gube se prave vrednosti. U ovoj državi niko više ne veruje u Boga. Devojke se ugledaju na "OnlyFans" modele i influenserke, a muškarci ne znaju šta znači biti muškarac - napisao Draganin i Tonijev sin.

Njegova otvorena izjava je privukla pažnju javnosti i izazvala različite reakcije.


Inače, Marko Bijelić je u nekom momentu počeo da se ekpsonira u javnosti, dok je njegova sestra Manuela manje prisutna u medijima.
Republika

Foto: instagram.com/dragana_mirkovic

Dragani Mirković su ćerka Manuela i sin Marko najveća podrška

Sa druge strane, Dragana Mirković je uvek isticala izuzetno blizak odnos sa decom, otkrivajući kako oni brinu o njoj i podržavaju je, čak i kada su odvojeni. Njihov odnos je primer bliskosti i podrške, što je Dragana javno isticala u nekoliko navrata, a iako su se bili odselili od kuće rešeni da se osamostale, kada su roditelji doneli odluku da se razvedu oboje su se vratili kod majke, kako bi joj bar u prvo vreme pružili utehu.

Dragana je otkrila da su njeni sin i ćerka veoma pažljivi i brinu o njoj, što svedoči o njihovoj bliskosti i podršci međusobno. Ona je ponosna na način na koji se nose sa životnim izazovima i ističe važnost porodične podrške i ljubavi.

Ovaj javni istup Marka Bijelića i naglašavanje bliskosti između Dragane Mirković i njene dece dodatno su privukli pažnju javnosti, otvarajući pitanje porodičnih vrednosti i podrške u današnjem društvu. S obzirom na popularnost porodice Mirković-Bijelić, njihove reči izazvale su brojne reakcije i komentare među fanovima i javnošću.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading