DRAGANA MIRKOVIĆ JE OVU OSOBU KRILA OD OČIJU JAVNOSTI: Pevačica uhvaćena u AKCIJI nakon razvoda od Tonija, evo s kim je (FOTO)

Autor:

Zabava

11.07.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je najveća podrška folk zvezde u najtežim i najlepšim momentima!

DRAGANA MIRKOVIĆ JE OVU OSOBU KRILA OD OČIJU JAVNOSTI: Pevačica uhvaćena u AKCIJI nakon razvoda od Tonija, evo s kim je (FOTO)

Foto: M.M./ATAImages, Mario Poje

Naša regionalna folk zvezda Dragana Mirković nedavno je održala spektakularan koncert u Inđiji koji će se dugo pamtiti. Tokom nastupa, verni fanovi su počeli da skandiraju ime pevačicine majke, koja joj je celog života bila velika podrška. "Jelice, hvala ti" orilo se sa svih strana, a Dragani je malo falilo da pusti suzu od uzbuđenja.

Naime, povod da i publika bude ganuta tokom koncerta jeste taj što su videli Draganinu majku Jelicu, koja je bila pored bine i pružala podršku svojoj ćerki. Iako se pevačicini roditelji veoma retko pojavljuju u javnosti, folk zvezda je dan posle spektakla u Inđiji podelila fotografiju upravo sa svojom mamom. Njeni pratioci skoro nikad nisu imali prilike da vide privatne fotografije Draganine porodice, a sada ih je počastila sa jednom iz aviona.

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mirkovic

Dragana Mirković sa majkom Jelicom

- Moja mama - napisala je Mirkovićka i ponosno podelila fotografiju sa majkom i dodala crveni emotikon srca, a njena objava izazvala je veliko oduševljenje među fanovima, koji su retko imali priliku da vide ovako intimne trenutke iz pevačicinog života.

Podsećanja radi, proslavljena folk zvezda Dragana Mirković trenutno prolazi kroz težak period, budući da se nalazi u procesu razvoda od svog supruga, biznismena Tonija Bijelića, o čemu domaći mediji neprestano bruje već izvestan period. Iako je delovalo da se par rastao mirnim putem, prema najnovijim informacijama, Dragana je tužila Tonija i prvo ročište je već zakazano, te se očekuje da će se supružnici uskoro suočiti na sudu.

Republika

Foto: Dragan Kadic, Instagram

Dragana Mirković i Toni Bijelić se razvode

Naime, Mirkovićka je navodno otvorena za svaki vid dogovora, ali kako trenutno "drugačiji dogovor nije moguć", odlučila je da sa Bijelićem preko suda podele imovinu koju imaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading