TONI BIJELIĆ UPAO NA NASTUP DRAGANE MIRKOVIĆ! Pevačica se umalo nije ONESVESTILA, doživela ŠOK zbog drame koju joj je tada priredio!

Autor:

Zabava

26.07.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog jednog poteza svog bivšeg supruga, folk zvezda zamalo nije izgubila svest!

TONI BIJELIĆ UPAO NA NASTUP DRAGANE MIRKOVIĆ! Pevačica se umalo nije ONESVESTILA, doživela ŠOK zbog drame koju joj je tada priredio!

Foto: ATA Images, printscreen

Folk zvezda Dragana Mirković nedavno je šokirala javnost najavom razvoda od supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine braka. Ona je, naime, otkrila da već tri godine ne žive zajedno, a javnost je ostala zatečena ovom vesti, s obzirom na to da je par decenijama delovao kao primer stabilnog i srećnog braka.

Dragana je, inače, jednom prilikom otkrila kako je upoznala Tonija i kako je došlo do njihovog susreta. Na jednom nastupu, imućni biznismen je bio uporan da je osvoji, a pevačica je priznala da je bila iznenađena kada je dobila poklon od njega. Naime, umesto očekivanog parfema, u kesici je pronašla dijamantsku narukvicu i prsten, što ju je ostavilo u šoku.

- Za dva dana videla sam da je mladić zaista okej, te da neću doći u neprijatnu situaciju. Kada je jednom, tad na početku, došao da me vidi, s izgovorom da mi je doneo neki poklon, zahvalila sam se i rekla da nije trebalo - ispričala je Dragana jednom prilikom za domaće medije, te nastavila:

Republika

Foto: M.M./ATAImages, Mario Poje

Dragana Mirković otkrila kako ju je Toni Bijelić osvojio

- Mislila sam da je u pitanju neki parfem. Mi smo se i ispričali, a ja poklon nisam ni otvorila. Tek u avionu sam otpakovala poklon, i dalje misleći da je unutra parfem. Kad sam umesto parfema ugledala dijamantsku narukvicu i prsten, umalo nisam pala u nesvest! Bilo mi je jako neprijatno i žao što nisam otvorila poklon pred njim i vratila mu ga. Pošto sam ja malo starija od Tonija, pomislila sam: "Kako je mali namazan"! Nije mi tražio broj telefona, ali je u kesicu sa poklonom stavio i svoju vizitkarticu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading