ŠOK! KSENIJA PAJČIN BILA SA OŽENJENIM: Otkrio tajnu posle 20 godina!

Autor:

Zabava

08.08.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati influenser raskrinkao svog oca i pevačicu!

ŠOK! KSENIJA PAJČIN BILA SA OŽENJENIM: Otkrio tajnu posle 20 godina!

Foto: E-Stock/Milan Lucic

Ksenija Pajčin

Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, bivši reprezentativac u karateu i jedan od najpopularnijih influensera u regionu, gostovao je u jednoj emisiji, gde je otvorio dušu o svojoj porodici. Influenser je tokom emisije završio u suzama, a u jednom trenutku je šokirao priznanjem.

Naime, on je pričao o svom ocu i otkrio šokantan detalj. Kada je u pitanju njegov otac Rajko, Jovan je istakao da su jako dobri prijatelji pre svega, kao i da je njegov otac bio veliki šmeker devedesetih godina.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/channel/UCmLUxxKG24McM43HLJAr4bw

Ksenija Pajčin je važila za fatalnu zavodnicu

- Koliko je istina da je tvoj otac bio u vezi sa Ksenijom Pajčin? -pitao je voditelj.

- Ako majka sad gleda, ubiće me – rekao je Jovan kroz smeh i nastavio:

- Majko izvini, ali jeste tako. Ja ne mogu da tvrdim, ja samo pričam ono što su pričali ljudi. Jeste, to je bilo kada je Ksenija došla tad u Herceg Novi, Sunčane skale su u pitanju, tada je bila grupa Luna sa pesmom Devet i po nedelja.

- Tada je moj tata bio u žiriju, ne, lažem, bio je iza žirija, pre toga se čuo sa mojom majkom i kaže: "Možda idem, možda ne idem", ali tu je bila Ksenija. Moj otac je tad zakupio Titovu vilu. Moj otac je tada vozio "mercedes" s klasu i slomio je onu antenu od "mercedesa", bila je ona velika antena i sedi prvi red iza žirija. Kaže onom kranisti da ne prolazi kranom jer će da ga vidi. Mi kući na Zabjelo, gledamo ja, majka i sestra - rekao je on i dodao:

- Kranista se nešto zaneo i prošao onim kranom ovako, a gospodin Rajko sedi ovako, a Ksenija do njega naslonila mu glavu tu. On onom antenom cuka onoga i viče Luna 12. Ja koji vičem: "Majko, eno ga tata, nisam ga video 2,3 meseca". Ona dolazi ovako i veli: "Ke*ala sam ti majku sad" - izjavio je Jovan Radulović za domaće medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Radulovic (@jodziir)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading