SESTRA KSENIJE PAJČIN BESNA KAO RIS! Brutalno odgovorila influenseru koji tvrdi da je pevačica bila sa njegovim OŽENJENIM OCEM!

Autor:

Zabava

09.08.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mia Pajčin se hitno oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram!

SESTRA KSENIJE PAJČIN BESNA KAO RIS! Brutalno odgovorila influenseru koji tvrdi da je pevačica bila sa njegovim OŽENJENIM OCEM!

Foto: instagram.com/printscreen, E-Stock/Milan Lucic

Poznati influenser i bivši reprezentativac u karateu Jovan Radulović Jodžir digao je veliku prašinu u domaćoj javnosti kad je u jednoj emisiji naveo da je pokojna pevačica Ksenija Pajčin svojevremeno bila sa njegovim oženjenim ocem Rajkom. Kako je naveo, sve se dogodilo pre 20 godina tokom festivala "Sunčane skale".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Radulovic (@jodziir)

- Koliko je istina da je tvoj otac bio u vezi sa Ksenijom Pajčin? -pitao je voditelj.

- Ako majka sad gleda, ubiće me – rekao je Jovan kroz smeh i nastavio:

- Majko izvini, ali jeste tako. Ja ne mogu da tvrdim, ja samo pričam ono što su pričali ljudi. Jeste, to je bilo kada je Ksenija došla tad u Herceg Novi, Sunčane skale su u pitanju, tada je bila grupa Luna sa pesmom Devet i po nedelja.

- Tada je moj tata bio u žiriju, ne, lažem, bio je iza žirija, pre toga se čuo sa mojom majkom i kaže: "Možda idem, možda ne idem", ali tu je bila Ksenija. Moj otac je tad zakupio Titovu vilu. Moj otac je tada vozio "mercedes" s klasu i slomio je onu antenu od "mercedesa", bila je ona velika antena i sedi prvi red iza žirija. Kaže onom kranisti da ne prolazi kranom jer će da ga vidi. Mi kući na Zabjelo, gledamo ja, majka i sestra - rekao je on i dodao:

Republika

Foto: E-Stock/Milan Lucic

Ksenija Pajčin je važila za fatalnu zavodnicu

- Kranista se nešto zaneo i prošao onim kranom ovako, a gospodin Rajko sedi ovako, a Ksenija do njega naslonila mu glavu tu. On onom antenom cuka onoga i viče Luna 12. Ja koji vičem: "Majko, eno ga tata, nisam ga video 2,3 meseca". Ona dolazi ovako i veli: "Ke*ala sam ti majku sad" - izjavio je Jovan Radulović za domaće medije.

Jodžir nije dugo čekao na odgovor Ksenijine porodice. Naime, njena polusestra Mia Pajčin se oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Mrtva usta ne mogu da govore, a vi svi samo pričajte - a zatim je podelila isečak iz jedne emisije, u kojoj je pokojna Ksenija bila gost.

- Mali mučenici, tu ste! Ksenija je najbolja reklama! To sam i videla već - dodala je Mia.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading