JOVANI JEREMIĆ UPALA POLICIJA NA PINK: Pojavio se snimak sa kamere, voditeljka otkrila šta se zaista desilo!

Autor:

Zabava

19.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić iznenadila je pratioce na Instagram profilu!

JOVANI JEREMIĆ UPALA POLICIJA NA PINK: Pojavio se snimak sa kamere, voditeljka otkrila šta se zaista desilo!

Foto: printscreen/RTV Pink

Poznata voditeljka televizije Pink, Jovana Jeremić na Instagram profilu najavila je potpuno novi dizajn njenih najavnih špica u okviru jutarnjeg programa. Tokom snimanja, Jovani je upao kolega obučen u policajsca, što je Jovana snimila i podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. 

Naime, Jovana je snimala špicu koju je najavila pod nazivom ,,Priče iz podzemlja", a mnogima je bilo interesantno, budući da je voditeljka poznata po svojoj kreativnosti, ali i viralnim najavama, te su njeni pratioci sigurni da će ovo biti još jedan od uspešnih projekata atraktivne plavuše. 

Zaštitno lice jutarnjeg programa, voditeljka Jovana Jeremić ponovo je uspela da privuče pažnju svojih pratilaca na društvenim mrežama novim objavama. Sada je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila video koji je izazvao brojne reakcije među njenim fanovima.

 

 

U pomenutoj objavi, Jovana je prikazala trenutak kada majstor kači njen portret na zid u prostorijama "Vile Jovana", što je očigledno izazvalo dodatno interesovanje zbog ličnog i emotivnog značaja tog gesta. Nakon što je slika bila postavljena, Jovana se obratila svojim pratiocima sa rečima koje su nosile dubok emotivni naboj.

- Sad prisustvujemo jednom istorijskom kačenju mog portreta. Majstor se trudi da centrira ovaj čuveni portret koji je osvojio nagradu u Londonu. Zašto se kači portret? Kad ja nisam kod kuće, kada u "Vilu Jovanu" dođu neki gosti koji me ne vole istim intenzitetom koliko ja volim njih, da ih moj portret progoni, da ih nervira, i to sa visine, sve pod naslovom "samo vas posmatram, i kad nisam tu, i dalje vas progonim, vaša noćna mora na javi, Jovana Jeremić - rekla je voditeljka sa osmehom, a kako će Jovanin dragi reagovati na ovu promenu u domu, ostaje nam da saznamo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading