PRVE FOTOGRAFIJE TRUDNE JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka priželjkuje SINA, a OVE uspomene će zauvek čuvati u telefonu! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

12.07.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon vesti o trudnoći voditeljke Jovane Jeremić, na društvenim mrežama su počele da kruže njene fotografije tokom trudnoće.

PRVE FOTOGRAFIJE TRUDNE JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka priželjkuje SINA, a OVE uspomene će zauvek čuvati u telefonu! (GALERIJA)

Foto: e-tock

Voditeljka televizije Pink, Jovana Jeremić našla se ponovo u žiži interesovanja zbog moguće trudnoće. Naime, kao bomba odjeknula je vest da je voditeljka Ružičaste imperije ponovo u drugom stanju, te se ona oglasila za Republiku i ostala misteriozna, u njenom stilu:

- Sa mnom se nikad ne zna, ja sam uvek u drugom stanju - poručila je kratko Jeremićeva za Republiku.

U galeriji ispod možete pogledati kako je Jovana Jeremić izgledala tokom trudnoće sa ćerkicom Leom:

Poznato je da je Jovana Jeremić iz braka sa bivšim suprugom Vojislavom Miloševićem dobila ćerkicu Leu, za koju kažu da je slika i prilika mame. Jovana je vrlo često govorila o Lei, koliko joj je promenila život, te da svakodnevno uče jedna od druge. 

Tada, kada je Jovana bila trudna sa Leom, njoj je na prvoj kontroli rečeno da nosi dečaka, kom je htela da da ime Leo. Međutim, kada se ispostavilo da atraktivna voditeljka nosi ćerku, ona je odlučila da joj da ime Lea, te je objasnila tada za medije i zbog čega:

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić Instagram

 

- Mislila sam da će da bude dečak jer je doktor na prvom pregledu rekao da nosim sina. I on je trebalo da se zove Lav. Međutim, odlazim posle dabl-testa na kontrolu i tada su mi saopštili da ipak nosim devojčicu. Sada sam srećnija što je devojčica jer mislim da ću kroz nju više sazreti nego kroz dečaka. Čini mi se, da sam rodila dečaka da bih bila još okrutnija. Meni treba nešto da me omekša. Da ipak dođu one moje crte nežnosti i milosti koje imam u sebi do izražaja. A, ime sam dala zato što će se roditi u sazvežđu Lava. Želim da mi ćerka bude lavica kroz život - ispričala je Jovana svojevremeno. 

U video-snimku 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kuku i

13.07.2024 14:30

lele, eto tako jos jednog takvog auh