TRUDNA JOVANA JEREMIĆ?! Voditeljka Pinka saopštila RADOSNE VESTI, već izabrala ime za BEBU!

Autor:

Zabava

11.07.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka jutarnjeg programa progovorila o trudnoći sa biznismenom Draganom Stankovićem!

TRUDNA JOVANA JEREMIĆ?! Voditeljka Pinka saopštila RADOSNE VESTI, već izabrala ime za BEBU!

Foto: instagram.com

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

Jovana Jeremić i Dragan Stanković uživaju u vezi već nekoliko meseci, a sada je popularna voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink otkrila da postoji mogućnost da je ostala u drugom stanju sa biznismenom.

Naime, gostujući u jednom podkastu, Jeremićeva je nagovestila da je trudna, ostavljajući prostora za razmišljanje, ali njen osmeh sugerisao je da bi uskoro mogla obradovati javnost lepim vestima.

- Osećam da ću imati lične promene u pozitivnom smislu. Možda sam trudna, ne znam, sada sam u toj fazi da još uvek ne znam. Možda sam trudna, ovo ti je ekskluziva - rekla je voditeljka Pinka u emisiji "Pričaonica Sanje Ćulibrk".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić je trudna?

Podsećanja radi, Jovana Jeremić iz prvog braka ima ćerku Leu, a nedavno je u intervjuu za naš portal otkrila da će svom partneru, biznismenu Draganu Stankoviću, roditi sina, te je tom prilikom otkrila i ime za svog naslednika.

Zvezde kažu da ću biti sa Draganom Stankovićem, kažu da će on biti moja najveća ljubav u životu. On je čovek mog života! I svašta još nešto kažu, ali ne smem da kažem.... Ma, istina je! Rađam sina! Drugo dete će biti dečak, dobiće ime Vasilije, trebalo bi da bude muškarac. Pod tim uslovima sam pristala da mu rodim dete, to sam rekla i Draganu! Ako se dogovorimo, dogovorili smo se, ako ne, čekaće Vasa - poručila je voditeljka nedavno za Republiku.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sahmuz

15.07.2024 11:24

Ene nakitio je Dragane DIlbere, sad ce malo odmorimo od njike na televiziji...