JOVANA JEREMIĆ OTKRIVA SVE O POBEDI NA SVETSKOM TAKMIČENJU U LONDONU: Na ovo nije bila spremna!

Autor:

Zabava

10.07.2024

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istorijski momenat za Jovanu Jeremić.

JOVANA JEREMIĆ OTKRIVA SVE O POBEDI NA SVETSKOM TAKMIČENJU U LONDONU: Na ovo nije bila spremna!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić, poznata voditeljka, nedavno se obratila javnosti putem društvene mreže Instagram sa veoma radosnom vesti. Naime, njen portret je odneo pobedu na prestižnom takmičenju slikarstva u Londonu, što je izazvalo veliku pažnju i oduševljenje kod mnogih.

- Imala je dušu. Znala je da voli. Otišla na istorijsko ramljenje. Levi ram! - napisala je Jovana, a potom otkrila detalje takmičenja.

 

 

U svom emotivnom postu, Jovana je podelila svoje oduševljenje pobedom, ističući da je portret "imao dušu" i da je "otišao na istorijsko ramljenje". Ova izjava je izazvala lavinu komentara podrške i čestitki, a mnogi su istakli da je ovo zaista veliki uspeh, posebno imajući u vidu da je reč o portretu voditeljke, što do sada nije bila uobičajena praksa na ovakvim takmičenjima.

Jovana je takođe otkrila neke detalje o samom takmičenju, ali i o reakcijama koje je izazvala pobedom. Komentari javnosti su se nizali, a mnogi ističu da je ovo zaista istorijski momenat za Jovanu, te da je ovo velika čast kako za nju lično, tako i za umetničku scenu uopšte.

Ovaj neobičan uspeh Jovane Jeremić definitivno je tema koja će još dugo biti prisutna u javnosti, a njena pobeda na takmičenju slikarstva u Londonu svakako će ostati upamćena kao jedan od prekretničkih trenutaka u njenoj karijeri. Voditeljka nije krila oduševljenje, a njeni najbliži su ponosni na ovaj uspeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading