SNIMAK JOVANE JEREMIĆ IZ MLAĐIH DANA OTKRIVA ISTINU: Voditeljka progovorila sa čime se suočavala tokom karijere "NISAM HTELA DA PRODAM DUŠU" (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.07.2024

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić objavila snimak iz mlađih dana, pa se oglasila tim povodom!

SNIMAK JOVANE JEREMIĆ IZ MLAĐIH DANA OTKRIVA ISTINU: Voditeljka progovorila sa čime se suočavala tokom karijere "NISAM HTELA DA PRODAM DUŠU" (VIDEO)

Foto: Youtube.com printscreen

Voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink, Jovana Jeremić nikada ne krije koliko je ponosna na sebe zbog uspeha koji je sama postigla, te neretko govori o tome.

Ovoga puta je iznenadila pratioce na Instagramu i pohvalila se uspomenama jedne posete Belom dvoru, pa otkrila detalje iste.

 

 

- Moja majka Olga i ja na Belom dvoru kod princa Aleksandra Karađorđevića kao najbolji srednjoškolac Srbije. Najbolji đaci generacija su bili pozvani. Ponosna na svoj rad, znanje i sve sta sam ulozila da bih bila broj 1. Ja za drugi broj ne znam. Ostala sam i dan danas dosledna svojim stavovima. Svoje bogatstvo sam stekla sama, uz Božiju pomoć, radom, žrtvovanjem i ne misleći drugima zlo! Slava Bogu - napisala je voditeljka Jovana i dodala:

- Moj najveći uspeh je to što u svemu nikad nisam dala da mi uzmu dušu, niti sam je htela prodati. Ne dam je ni za šta na svetu. Moja duša je moja sloboda i jedino što mi nikad niko, sem Boga, ne može oduzeti.

 

Podsetimo, popularna voditeljka Jovana Jeremić mesecima uživa u ljubavi sa uspešnim biznismenom Draganom Stankovićem. Gostujući u jednom podkastu, Jovana je nagovestila da je u drugom stanju, a mi smo je danas pozvali, kako bi nam potvrdila ovu infomaciju, ali nas je samo dodatno zaintrigirala izjavom.

- Sa mnom se nikad ne zna, ja sam uvek u drugom stanju - poručila je kratko Jeremićeva za Republiku.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nije lepo

14.07.2024 00:57

Bila je obična, ali ok devojka. Sada je mutant-nakaza, lažljiva, glupa i deformisana. Prosto ogavna.