DŽEHVI KAO SVETSKA ZVEZDA NA MUSIC WEEK-U: Pevačica napravila spektakl za pamćenje, a tek da joj vidite KOSTIM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.06.2024

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović napravila spektakl za pamćenje.

DŽEHVI KAO SVETSKA ZVEZDA NA MUSIC WEEK-U: Pevačica napravila spektakl za pamćenje, a tek da joj vidite KOSTIM! (VIDEO)

Foto: Vladimir Lukić

Danas je zvanično počelo prvo veče "Belgrade Music Week" festivala, jednog od najiščekivanijih muzičkih događaja u regionu. Na ovom festivalu okupiće se brojni domaći i regionalni izvođači, a prvo veče je otvorio reper Emin Hadžajlić, poznatiji kao Cunami. Atmosfera je već na samom početku bila uzavrela, a ekipa portala Republika bila je na licu mesta kako bi zabeležila svaki trenutak i bila u korak s poznatima.

 

 

 


Cunami je svojim energičnim nastupom raspalio publiku, a njegova izjava za medije privukla je pažnju svih prisutnih novinara. Njegova harizma i muzički talent su definitivno obeležili početak festivala.

Međutim, prava euforija nastala je kada je na scenu izašla pevačica Teodora Džehverović. Njen zanosni nastup i hitovi sa novog albuma oduševili su publiku do te mere da su svi zajedno pevali i igrali u transu. Teodora je još jednom pokazala zašto važi za jednu od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, ostavljajući prisutne bez daha svojim nastupom.

 

 

 

 


Ovo je samo početak "Belgrade Music Week" festivala, a očekuje nas još mnogo uzbuđenja i sjajnih muzičkih trenutaka. Pratite nas kako biste bili u toku sa svim dešavanjima sa ovog spektakularnog događaja!

Inače, Džehverovićka je jednom prilikom rekla za Republiku da ne misli da je loš primer omladini, kao i da su njene slike sasvim normalne i prosečne.

Ne mislim da sam loš primer omladini. Pogledajte 99 posto devojaka na društvenim mrežama i primetićete da se slike maltene isto kao ja. Nema kod mojih slika ničeg vulgarnog, a drugo, ne vidim problem da se zgodno telo pokaže. Nisam nikada zakopčana do grla i mislim da moje slike ne prelaze granicu i ne odlaze u bilo kakvu vulgarnost - rekla je tom prilikom pevačica, pa je dodala: 

- Mislim da je mnogo ličnosti na estradi kojima zaista treba da se skrene pažnja na to šta plasiraju omladini. Nego eto, jedna Teodora je mnogima trn u oku, pa ajde da se njoj zameri sve što može. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading