DŽEHVA UHVAĆENA U AKCIJI SA NOVIM DEČKOM: Šokantni snimak obišao internet, nije ni slutila da su kamere uprte u njih!

Autor:

Zabava

05.07.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović i Matic Rebec prvi put zajedno u javnosti!

DŽEHVA UHVAĆENA U AKCIJI SA NOVIM DEČKOM: Šokantni snimak obišao internet, nije ni slutila da su kamere uprte u njih!

Foto: tiktok.com/printscreen

Pevačica Teodora Džehverović i košarkaš Matic Rebec odlučili su da svoju ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti. Iako su paparaci pokušavali da otkriju detalje njihove veze, par je uspeo da se izmigolji i zadrži svoju privatnost.

Iako su oboje aktivni na društvenim mrežama, Teodora i Matic nisu delili zajedničke fotografije niti izjave o svojoj vezi. Njihove Instagram objave nisu otkrivale ništa više od njihovih profesionalnih angažmana i svakodnevnih aktivnosti.

Teodora je jednom prilikom "inkognito" pratila Maticevu utakmicu, dok su oboje izbegavali da javno komentarišu svoj emotivni život. Čak ni voditelj Ognjen Amidžić nije uspeo da izvuče više informacija od pevačice kada ju je ugostio u svom šou programu.

Međutim, nakon što su uspešno izbegavali javne nastupe kao par, Teodora i Matic su konačno uhvaćeni na odmoru zajedno. Paparaci su ih uspeli da ih snime dok su uživali na plaži, otkrivajući javnosti da njihova ljubavna veza ipak postoji.

 

Teodora Džehverović i Matic Rebec su uspeli da održe svoju ljubavnu vezu daleko od očiju javnosti, čuvajući svoju privatnost i intimu. Iako su bili predmet brojnih spekulacija, par je uspeo da zadrži tajnu sve do njihovog zajedničkog odmora koji je otkrio pravu istinu o njihovoj romansi.

- Neću da ti pričam ništa, maler neki da me tera! Nijednog momka se ne stidim, nije stvar u tome, ne želim ništa da pričam - izričita je bila Džehverovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

07.07.2024 10:48

Šta je akcija po vašem mišljenju? To što sede na plaži?!