DŽEHVU UNIŠTILA SADAŠNJA DEVOJKA NJENOG BIVŠEG: Otkrila zašto Teodoru nikada nije prihvatila njegova porodica, pukla bruka!

Autor:

Zabava

16.07.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao sav prljav veš iz njihove veze.

DŽEHVU UNIŠTILA SADAŠNJA DEVOJKA NJENOG BIVŠEG: Otkrila zašto Teodoru nikada nije prihvatila njegova porodica, pukla bruka!

Foto: tiktok.com/printscreen

Pevačica Teodora Džehverović i košarkaš Matic Rebec odlučili su da svoju ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti. Iako su paparaci pokušavali da otkriju detalje njihove veze, par je uspeo da se izmigolji i zadrži svoju privatnost.

Iako su oboje aktivni na društvenim mrežama, Teodora i Matic nisu delili zajedničke fotografije niti izjave o svojoj vezi. Njihove Instagram objave nisu otkrivale ništa više od njihovih profesionalnih angažmana i svakodnevnih aktivnosti.

Međutim, nakon što su uspešno izbegavali javne nastupe kao par, Teodora i Matic su konačno uhvaćeni na odmoru zajedno. Paparaci su ih uspeli da ih snime dok su uživali na plaži, otkrivajući javnosti da njihova ljubavna veza ipak postoji.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Teodora Džehverović i Martic Rebec

 

Iako trenutno uživa u novoj ljubavi, Teodora se neprestano spominje u rijalitiju "Elita", gde je boravio njen prvi dečko, Anđelo Ranković, koji je uplovio u romansu sa Anitom Stanojlović. Sinoć se na imanju održala žurka povodom završetka "Elite", a Anita je iskoristila priliku da potkači Teodoru i svima objasni kako se ona ponašala prema Anđelovoj majci i zašto je nikada nije prihvatila:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

- Nisam se čula sa Anđelovom majkom. Nisam ni sa majkom lepo popričala. Od njegovih drugara sam saznala da su njegovi "za", a sumnjam da bi me lagali. S obzirom na to da sam njegova žena, razgovor sa njima će se desiti. Nemam strah od njegove majke. Prema njemu sam se ponašala sa puno ljubavi, poštovanja i pažnje. Za razliku od Teodore Džehverović. Njoj ni to što je jedna od najpoznatijih pevačica nije pomoglo da Anđelova majka nju zavoli - priča Anita, kako prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading