DŽEHVIN DEČKO "PREKUCAO" IGRICU: Uslikao je u skandaloznom izdanju, fanovi je zatrpavaju porukama!

Autor:

Zabava

10.07.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović izazvala totalnu pometnju na društvenim mrežama.

DŽEHVIN DEČKO "PREKUCAO" IGRICU: Uslikao je u skandaloznom izdanju, fanovi je zatrpavaju porukama!

Foto: instagram.com/printscreen

Pevačica Teodora Džehverović i košarkaš Matic Rebec odlučili su da svoju ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti. Iako su paparaci pokušavali da otkriju detalje njihove veze, par je uspeo da se izmigolji i zadrži svoju privatnost.

Iako su oboje aktivni na društvenim mrežama, Teodora i Matic nisu delili zajedničke fotografije niti izjave o svojoj vezi. Njihove Instagram objave nisu otkrivale ništa više od njihovih profesionalnih angažmana i svakodnevnih aktivnosti.

Međutim, nakon što su uspešno izbegavali javne nastupe kao par, Teodora i Matic su konačno uhvaćeni na odmoru zajedno. Paparaci su ih uspeli da ih snime dok su uživali na plaži, otkrivajući javnosti da njihova ljubavna veza ipak postoji.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Teodora Džehverović i Matic Rebec

Iako zajedničku fotografiju ni dan-danas nisu podelili, odaju ih slike sa istih mesta, a najnovija objava Teodore Džehverović izazvala je totalnu pometnju na društvenim mrežama. Nije nepoznato da Džehva ume da provocira putem Instagrama, ali je sada, po mišljenju mnogih, preterala.

Naime, ona je objavila kompilaciju fotografija sa mora, u kupaćem kostimu, a jedna od tih je posebno zapala za oko, zbog minijaturnog kupaćeg, koji gotovo da nije uspeo da pokrije njeno međunožje, pa se jasno videla razlika u boji kože, jer je prethodni pokrivao više, te Džehva nije u tom delu dovoljno pocrnela.

 

 

- "Džehva se malo opustila", "Mogla je manji kupaći", "Svi vidimo...", "Jaka priča"... - glasili su neki od komentara na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading