ZORANA MIĆANOVIĆ IZNELA PRLJAV VEŠ IZ ODNOSA SA MC STOJANOM: Ovo je PRAVO LICE repera, otkriveno kako se zaista ponaša!

Autor:

Zabava

14.06.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Mićanović progovorila o odnosu sa MC Stojanom!

ZORANA MIĆANOVIĆ IZNELA PRLJAV VEŠ IZ ODNOSA SA MC STOJANOM: Ovo je PRAVO LICE repera, otkriveno kako se zaista ponaša!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Zorana Mićanović nedavno je gostovala u emisiji kod Lune Đogani, u kojoj je otkrila do sada nepoznate detalje o svojoj vezi sa 22 godine starijim MC Stojanom. Ona je potvrdila da je stavila tačku na njihovu vezu i ispričala kako su se upoznali preko Stojanovog menadžera. Nakon što su se upoznali na ručku, počeli su da se dopisuju, a kasnije su izašli zajedno i započeli svoju vezu.

Tokom intervjua, Luna Đogani je pitala Zoranu šta najviše voli kod MC Stojana. Zorana je istakla da Stojan ima jako lepe manire, da je kulturan i da je dobar frajer. Ipak, priznala je da su godine između njih bile problem zbog negativnih reakcija okoline, ali da je za nju bilo bitno da voli nekoga.

Foto: M. M./ATAImages, Instagram

Zorana Mićanović i MC Stojan

 

- Mi smo se upoznali preko njegovog menadžera, pozvao me je da dođem na ručak, tu je bio i MC Stojan, tako smo se upoznali i krenuli da se dopisujemo - rekla je Zorana i navela da su kasnije izašli zajedno te su se tako i smuvali.

Luna Đogani ju je pitala šta najviše voli kod Marka.

- Ima jako lepe manire, jako je kulturan dečko, dobar je frajer. Jesu malo problem godine, vidim da nas ljud hejtuju, ali bitno je da nekoga voliš - kazala je Zorana.

Zorana je tom prilikom i otrkila trri Stojanove mane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Uh... Veliki je narcis, mnogo voli sebe. Voli da priča o sebi da je lep i voli da mu drugi pričaju da je lep i da je zgodan. Mislim, on zaista jeste lep i zgodan, ali znaš, nekada malo preteruje - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading