ŠOK BOMBA! Zorana i MC Stojan RASKINULI? Ona dobila SNIMAK sa drugim devojkama, pa mu poručili da je KRAJ!

Autor:

Zabava

11.06.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao šok dokaz o raskidu Zorane Mićanović i MC Stojana!

ŠOK BOMBA! Zorana i MC Stojan RASKINULI? Ona dobila SNIMAK sa drugim devojkama, pa mu poručili da je KRAJ!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

MC Stojan i Zorana Mićanović

Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" Zorana Mićanović i popularni reper MC Stojan bili su predmet brojnih medijskih spekulacija zbog njihove veze sa dvadeset godina starijim kolegom. Nakon što su svoju romansu krišom negovali, par je počeo javno da objavljuje svoje zajedničke trenutke na društvenim mrežama i da se pojavljuje u javnosti zajedno. Međutim, nedavni događaji na Kipru doveli su do neočekivanog obrta.

MC Stojan nedavno je otputovao na Kipar bez Zorane, gde je bio gost na svadbi kod menadžerke Sandre. Nakon toga, ostao je još neko vreme da uživa na ovom ostrvu. Međutim, njegovo ponašanje na plaži izazvalo je burne reakcije javnosti. Na snimku koji je Zorana podelila na svom Instagram profilu, MC Stojan se vidi kako se zabavlja sa nekoliko devojaka, što je izazvalo sumnje u stabilnost njihovog odnosa.

 

Nakon što je objavila sporni snimak, Zorana Mićanović se oglasila na društvenim mrežama i potvrdila raskid njihove veze. Uz video zapis na kom se vidi MC Stojan sa devojkama na plaži, napisala je: "Nismo više u vezi. Hvala." Ova objava izazvala je veliku pažnju javnosti i pokrenula lavinu komentara i spekulacija o razlozima njihovog raskida.


Nakon Zoranine objave, MC Stojan se takođe oglasio na društvenim mrežama, izražavajući zbunjenost i nezadovoljstvo situacijom. Na svom storiju napisao je: "Ne znam zbog čega se ljutiš, ali okej. Bar se javi na telefon kad te zovem." Ova poruka samo je dodatno podgrejala interesovanje javnosti za detalje njihovog raskida.

Foto: instagram.com/zorana_micanovic_official, ATA Images

Zorana Mićanović i MC Stojan

 


Ovaj neočekivani raskid izazvao je veliku pažnju javnosti i dao povoda za brojne spekulacije o razlozima koji su doveli do kraja veze između Zorane Mićanović i MC Stojana. Javna raskrsnica njihovih sudbina na Kipru ostavila je mnoge u šoku i otvorila pitanja o budućnosti ove nekada medijski zapažene romanse. Ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati njihove životne priče i da li će javnost saznati više detalja o ovom iznenadnom prekidu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading