ZORANA OTKAČILA MC STOJANA ZBOG PREVARE: Pevačica potvrdila raskid, preko ovoga mu neće preći!

Autor:

Zabava

11.06.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MC Stojan uhvaćen sa drugom devojkom.

ZORANA OTKAČILA MC STOJANA ZBOG PREVARE: Pevačica potvrdila raskid, preko ovoga mu neće preći!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mlada pevačica Zorana Mićanović nedavno je potvrdila da je okončala svoju vezu sa kolegom MC Stojanom, koji je čak 22 godine stariji od nje. Naime, Zorana je izjavila da je raskinula sa Stojanom, ali nije želela da otkriva detalje o njihovom raskidu. 

- Nije fora u pitanju. Istina je da smo raskinuli. Zaista ne bih iznosila detalje, samo smo jednostavno raskinuli. Želim mu sve najlepše - rekla je Zorana, kako prenosi Blic.

Zorana je prvo na svom Instagram profilu podelila snimak MC Stojana sa devojkama sa plaže na Kipru, gde je on boravio sa prijateljima. Ovo je izazvalo različite spekulacije o tome da li je upravo ovo bio okidač za kraj njihove veze.

Republika

Foto: M. M./ATAImages, Instagram

 

 

S druge strane, MC Stojan je na svom storiju poručio Zorani da mu se javi na telefon. "Ne znam zbog čega se ljutiš, ali okej. Bar se javi na telefon kad te zovem", napisao je on.

Iako su raskinuli, Zorana je istakla da želi bivšem partneru sve najlepše, čime je pokazala zrelost i poštovanje prema periodu koji su proveli zajedno.

Ovaj neočekivani raskid izazvao je veliku pažnju javnosti i dao povoda za brojne spekulacije o razlozima koji su doveli do kraja veze između Zorane Mićanović i MC Stojana. Javna raskrsnica njihovih sudbina na Kipru ostavila je mnoge u šoku i otvorila pitanja o budućnosti ove nekada medijski zapažene romanse. Ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati njihove životne priče i da li će javnost saznati više detalja o ovom iznenadnom prekidu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading