NAŠ PEVAČ JAVNO ZAPRETIO ZBOG POKLONA NA SVADBI: Zove 2.000 LJUDI, a evo koliku cifru ZAHTEVA od gostiju! ŠOK!

Autor:

Zabava

28.05.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spema se gala svadba na estradi!

NAŠ PEVAČ JAVNO ZAPRETIO ZBOG POKLONA NA SVADBI: Zove 2.000 LJUDI, a evo koliku cifru ZAHTEVA od gostiju! ŠOK!

Foto: M. M./ATAImages, Instagram

Zorana Mićanović, MC Stojan

Zorana Mićanović, poznata kao Zorana Sikter, slavi svoj 19. rođendan u društvu brojnih poznatih ličnosti među kojima se isticao njen partner, MC Stojan. Slavlje je okupilo između 400 i 500 zvanica, a Stojan je stigao među poslednjima, izjavivši da ima jako opravdanje za kašnjenje i otkrivši da je Zorani poklonio kovertu kako bi sama odabrala svoj poklon.

Ipak, Zorana je istakla da je najveći poklon koji može da dobije od njega podrška, te je reper otkrio da li joj, kao stariji kolega, udeljuje savete.

- Da, ja sam prošao već sve to. Savetujem je da bude uporna i vredna. Ponosan sam na nju, baš baš. Zna ona šta radi, a uvek ima moju podršku. Ja sam tu šta god da treba. Dogovaramo se oko pesama, ali kao što sam rekao, ona zna šta radi i to radi jako dobro. Mnogo radi, svaki dan, to psihički ne može da se izdrži, savetujem joj da podigne cenu, a proredi nastupe - Istakao je on, pa otkrio kada se zaljubio u Zoranu:

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

MC Stojan i Zorana Mićanović

 

- Duet je prošao odlično, radili smo na njemu oko dva meseca i tada su se i rodile te neke stvari između nas.

Zorana je izjavila da je spremna za svadbu, na šta se MC Stojan našalio da će svadba biti za 2.000 ljudi, po ceni ulaznice od 500 evra, te da će trajati tri dana. 

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

MC Stojan i Zorana Mićanović

- Što da ne? Kod mene nema da li sam spreman ili ne, kod mene se sve dešava spontano. Neće biti ništa tajno, biće svadba za 2.000 ljudi, svako po 500 evra, nemoj neko da je došao sa manje! Tri dana će da traje, pa ko preživi, pričaće! - našalio se reper, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ludo

29.05.2024 20:26

E Stojke,iste si pameti kao što ti je i ime.Ali ima vremena za kajanje.