MC STOJAN PROVOCIRA 22 GODINE MLAĐU BIVŠU: Dok ona otkazuje nastupe zbog LOŠEG STANJA, on šalje ŠOKANTNE PORUKE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.06.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar iznenadio pratioce na društvenoj mreži Instagram!

MC STOJAN PROVOCIRA 22 GODINE MLAĐU BIVŠU: Dok ona otkazuje nastupe zbog LOŠEG STANJA, on šalje ŠOKANTNE PORUKE! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nedavni raskid Zorane Mićanović i MC Stojana jedna je od glavnih tema u domaćoj javnosti poslednjih nekoliko dana. Pevačica je odlučila da okonča vezu sa 22 godine starijim kolegom nakon njegovog neprimerenog ponašanja na Kipru, gde je snimao u društvu nepoznatih devojaka, što je povredilo Mićanovićevu.

Republika

Foto: M. M./ATAImages, Instagram

Zorana i MC Stojan su nedavno raskinuli

Stojan je javno priznao da mu nije jasno zbog čega se Zorana naljutila, dodajući da bi bar trebalo da mu se javi na telefon kad je zove. Njegovo ponašanje nakon raskida, kao što je snimanje uz njihov duet "Namerno" i provokativni opis na društvenim mrežama, izazvalo je brojne komentare i spekulacije o mogućem marketinškom triku.

Pevač je sve vreme pevao stihove i smejao se, a u opisu je kratko napisao: „Ma namerno mi radiš to ti mala nisi normalna“, što su njegovi pratioci prokomentarisali to kao da želi da privuče njenu pažnju.

 

 

Zorana Mićanović o raskidu

Zorana je potvrdila raskid sa MC Stojanom, ali nije želela da otkriva detalje. Izjavila je da "nije fora u pitanju" i da ne želi da objašnjava razloge, već samo konstatuje da su jednostavno raskinuli.

Nije fora u pitanju. Istina je da smo raskinuli. Zaista ne bih iznosila detalje, samo smo jednostavno raskinuli – rekla je ona za Blic.

Spekulacije o lažnoj vezi

U javnosti su se pojavile spekulacije da Zorana i Stojan nikada nisu bili u pravoj vezi, već da je sve bilo marketinški trik koji ih je privremeno stavio u centar medijske pažnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading