SLOBA RADANOVIĆ IDE NA HITNU OPERACIJU! Pevač u podlivima i ŠAVOVIMA, prizor u bolnici LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.06.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo u kakvom stanju je pevač!

SLOBA RADANOVIĆ IDE NA HITNU OPERACIJU! Pevač u podlivima i ŠAVOVIMA, prizor u bolnici LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloba Radanović

Poznati pevač Sloba Radanović nedavno je zadobio povredu ruke koja je uticala na njegove nastupe, a sada je otkrio da će morati na operaciju. Naime, na svom Instagram profilu, folker je postavio fotografiju na kojoj se vidi da nosi gips na ruci, ali i da ima nekoliko šavova i podlive. Ova objava je izazvala veliku pažnju javnosti, a mnogi su izrazili zabrinutost za Radanovića.

Uz fotografiju, Sloba je objavio i komentar koji je izazvao dodatnu pažnju javnosti. Na pitanje da li će se slikati sa ili bez gipsa u Budvi, Sloba je odgovorio da će se to saznati nakon operacije koja je zakazana za ponedeljak.

Republika

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Sloba Radanović pokazao ruku u šavovima

- Slikamo li se sa ili bez gipsa u Budvi? - glasilo je pitanje, našta je Sloba odgovorio:

- Znaćemo posle operacije u ponedeljak.

Podsećanja radi, pevač Sloba Radanović pojavio se nedavno na jednom nastupu sa gipsom u ruci, ali nastup nije želeo da otkaže. Naime, pevač je imao povredu ruke dok je obavljao fizičke poslove, ali je srećom sve brzo sanirao kada je došlo do nezgode. Prisutni u klubu su, inače, oduševljeno reagovali kad su videli da Sloba peva sa gipsom, a detalje sa lica mesta pogledajte u nastavku.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Sloba Radanović u gipsu na nastupu

Iako je nedavno trebalo da nastupi u Kragujevcu, Radanović je morao da ga otkaže zbog najavljenih vremenskih nepogoda. On je rekao da će za novi termin sve kupljene karte važiti, ali da je situacija za sada takva da je najbolje da se sve stopira. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading