NAŠ PEVAČ UHVAĆEN U AKCIJI SA TRANDŽOM! Osvanuo ŠOK SNIMAK: Platio joj za USLUGE, sve urađeno u TAJNOSTI!

Autor:

Zabava

12.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako kaže, nije znao da je u pitanju transvestit!

NAŠ PEVAČ UHVAĆEN U AKCIJI SA TRANDŽOM! Osvanuo ŠOK SNIMAK: Platio joj za USLUGE, sve urađeno u TAJNOSTI!

Foto: ATA Images, Printscreen/Youtube

Nakon duge diskografske pauze, popularni folk pevač Bane Bojanić konačno je izdao novi album koji je privukao veliku pažnju javnosti. Posebnu pažnju izazvao je spot za pesmu "Mogu otac da ti budem", a u kojem je glavna uloga pripala transvestitu sa Tajlanda, gde je spot i snimljen.

Naime, kako je pevač otkrio, navodno nije znao da je glavni lik u spotu zapravo muškarac, sve do završetka snimanja ekranizacije nove numere, kada su mu saradnici rekli o čemu se radi.

- Nisam ni znao dok nismo završili snimanje spota. Rekli su mi posle... Da ti pustim dva-tri različita spota, u jednom je ona ili on - ispričao je Bojanić u emisiji "Amidži šou", dok je Tanja Savić dodala da je poslala poruku kolegi, upozoravajući ga da pazi da glavna uloga ne bude transvestit.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Bane Bojanić snimio spot sa transvetitom

- Na kraju se ispostavilo da je to ta devojka, zapravo taj lik, koju sam ja njemu poslala s porukom: "Pazi da ne bude on". To je neki poznat tamo kod njih - rekla je folkerka, a Bane je istakao da ne zna da li model ima muške atribute.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube

Bane Bojanić snimio spot sa transvetitom

Inače, Tajland je poznat po svojoj transvestitskoj sceni, a brojni korisnici društvenih mreža izrazili su oduševljenje što je Bane Bojanić odlučio da upravo tajlandski transvestit bude centralni lik u svom spotu.

- Bane Bojanić, koji je u Tajlandu snimio spot za pesmu "Mogu otac da ti budem" i koju peva prelepom tajlandskom transdženderu je sve što nam je falilo u ovom trenutku, da upotpuni moju tvrdnju da živimo u najjačem univerzumu - glasio je jedan od komentara na društvenoj mreži "Iks" (nekadašnji Tviter).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading