SMRT POGODILA DOM OGNJENA AMIDŽIĆA! Supruga voditelja Pinka SLOMLJENA na komade!

Autor:

Zabava

12.06.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena našeg voditelja se jedva bori sa bolom!

SMRT POGODILA DOM OGNJENA AMIDŽIĆA! Supruga voditelja Pinka SLOMLJENA na komade!

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, Instagram.com/callmenaumi

Vest o smrtnom slučaju u porodici voditelja Ognjena Amidžića potresla je javnost. Naime, njegova supruga Mina Naumović, s kojom je nedavno dobio sina Peruna, doživela je težak gubitak - preminuo joj je otac. Ognjen je odmah reagovao i otkazao sve poslovne obaveze kako bi bio uz suprugu u ovim teškim trenucima, prenosi Kurir.

Ova tužna vest izazvala je lavinu reakcija među javnim ličnostima i fanovima, koji su se putem društvenih mreža obratili voditelju i njegovoj porodici pružajući im reči podrške i saučešća. Mnogi su istakli koliko im je žao zbog gubitka i izrazili nadu da će porodica Amidžić-Naumović pronaći snagu da prevaziđe ovu tešku situaciju.

Republika

Foto: Instagram.com

Mini Naumović preminuo otac

Ognjen Amidžić je inače poznat po tome što veoma čuva privatnost svoje porodice i retko govori o svom ličnom životu u medijima. Upravo zbog toga, njegova odluka da otkaže poslovne obaveze i stane uz suprugu u ovom teškom trenutku pokazuje koliko mu je porodica na prvom mestu.

Podsećanja radi, Mina Naumović i Ognjen Amidžić postali su ponosni roditelji 9. marta ove godine, kada je na svet došao njihov sin Perun. Od tada, njihove društvene mreže su ispunjene predivnim trenucima provedenim sa malenim naslednikom. Ognjen i Mina očigledno uživaju u roditeljstvu, a njihova ljubav prema sinu se jasno vidi na svakoj objavljenoj fotografiji.

Inače, voditelj Pinka već ima jednog sina, Mateju, i to iz braka sa manekenkom i voditeljkom Danijelom Dimitrovskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Zoka

12.06.2024 14:17

Nepisano pravilo kad jedan život dodje jedan odlazi.

Julijana

13.06.2024 20:34

Stariji sin se zove MATIJA. Bas je porodican covek, svake desete godine ima novu porodicu.

Smiljka

14.06.2024 14:25

Fotografija je baš adekvatna. Osim toga, koga briga za to...koliko dece gubimo svaki dan, i zbog ludila od ratova i zbog bolesti. Zar je u ovoj zemlji bitna...jedino estrada