DRAGANA MIĆALOVIĆ STALA PRED OLTAR SA DVE DECENIJE STARIJIM KOLEGOM: Lepa glumica podelila srećne vesti (FOTO)

Autor:

Zabava

12.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zablistala u beloj venčanici!

DRAGANA MIĆALOVIĆ STALA PRED OLTAR SA DVE DECENIJE STARIJIM KOLEGOM: Lepa glumica podelila srećne vesti (FOTO)

Foto: Instagram/hipokampelefentokamela

Dragana Mićalović

Poznata glumica Dragana Mićalović, koja svoj privatni život vešto krije od očiju javnosti, iznenadila je svoje fanove pojavivši se u venčanici. Naime, sestra Slobode Mićalović podelila je fotografiju kako se kreće prema oltaru, sva u belom, dok je pored nje stajao dve decenije stariji partner. Ipak, iako je u prvi mah njena objava šokirala fanove, kako se ispostavilo, u pitanju je samo scena sa snimanja serije "Igre sudbine".

Naime, Una, lik koji Mićalovićeva već izvestan period  tumači u pomenutom hit ostvarenju, udaje se za Andriju Bošnjaka, kojeg inače igra Draganin dosta stariji kolega Branimir Popović.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Dragana Mićalović u venčanici

Podsećanja radi, iako je javnost slabo upoznata sa njenim ljubavnim izborima, pre par godina se spekulisalo o vezi Dragane Mićalović sa biznismenom Stevanom Purićem. Njihova romansa završena je 2021. godine, a iako se nisu često zajedno pojavljivali u javnosti, informacije o njihovoj vezi ipak su doprle do medija. Stevan Purić je poznat kao vlasnik benzinske pumpe u Beogradu, dok je njegova bivša supruga Jovana Filipović ranije učestvovala u takmičenju "Zvezde Granda".

Inače, Dragana Mićalović nedavno je podelila video na Instagramu u kome je otkrila da je proteklih meseci prolazila kroz tajanstveni proces koji je za nju bio veoma važan. U svom emotivnom govoru, glumica je istakla da je kroz ovaj proces doživela mnoge emocije, od radosti do suza i bola. Detaljnije pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesko CG

13.06.2024 00:19

E ne bi sthe izbavila sa niim, Gago. Znamo ga mi iz Podgorice. Evro mu je kao kruzni tok na Slaviji. Veće cicije niste gledali. Inace, dobar glumac