ANASTASIJA SE OGLASILA IZ PORODIČNOG DOMA I OSTAVILA ŠOK PORUKU: Digla se velika frka zbog OVIH REČI!

Autor:

Zabava

11.06.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović je sve iznenadila!

ANASTASIJA SE OGLASILA IZ PORODIČNOG DOMA I OSTAVILA ŠOK PORUKU: Digla se velika frka zbog OVIH REČI!

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović, ćerka poznate balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, nedavno je javno progovorila o svom životu u Španiji, gde trenutno živi sa suprugom Nemanjom Gudeljem, fudbalerom Sevilje. Uprkos brojnim izazovima, Anastasija ističe da joj najviše nedostaje porodica, posebno majka i srpska kuhinja.

Anastasija je otkrila da je život u Španiji daleko od uobičajenog glamura, te da se često oseća "diskonektovano" iz realnosti. Ipak, ističe da je uspela da se prilagodi novom životu i da uživa u opuštenoj atmosferi koju Španija pruža.

Tako si opuštena. Hvala, to je zato što sam diskonektovana iz realnosti većinu vremena - napisala je Anastasija u opisu.

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović Instagram

 


Na finalu Zvezda Granda, Anastasija je podelila svoje iskustvo u učenju španskog jezika, ističući da je bila prinuđena da ga nauči kako bi se bolje uklopila u društvo. Kao zanimljivost, otkriva da joj je gledanje telenovela pomoglo da stekne određeno predznanje, olakšavajući joj proces učenja novog jezika.

Jedan od najvećih izazova za Anastasiju u Španiji je nedostatak srpske kuhinje. Ističe da joj najviše nedostaje majčina kuhinja i posebno ističe nedostatak sarmi, za koje je vezana uz svog teču. Otkriva da je redovno u kontaktu sa porodicom putem video poziva, te da se često priseća ukusa doma.

- Bila sam prinuđena u Sevilji da pričam na španskom jer niko ne priča engleski. Nije mi bilo teško da naučim imala sam predznanje iz telenovela, kaže Anastasija i dodaje da joj mama najviše nedostaje u Španiji, ali i srpska kuhinja:

- Mama mi najviše nedostaje, nas dve smo jako vezane. Mi smo kao najbolje drugarice, i sve što mi se desi prvo njoj javim. Non stop smo na video pozivu. Nedostaju mi i sarme nedostaje, moj teča Cole me uvek iznenadi kad ja dođem i napravi mi sarmu.

Anastasijina iskrenost o životu u Španiji izazvala je pažnju javnosti i pokazala drugačiju, intimniju stranu njenog života van svetla reflektora.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading