ŠTA SE DEŠAVA SA ANASTASIJINIM STOMAKOM?! Cecina ćerka se oglasila nakon VENČANJA, svi su primetili ŠOK PROMENU! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.06.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta je svima zapalo za oko!

ŠTA SE DEŠAVA SA ANASTASIJINIM STOMAKOM?! Cecina ćerka se oglasila nakon VENČANJA, svi su primetili ŠOK PROMENU! (FOTO)

Foto: instagram/printscreen/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović

Pevačica Anastasija Ražnatović, ćerka folkerke Svetlane Cece Ražnatović, izazvala je veliku pažnju medija i svojih fanova kada se nedavno u tajnosti udala za fudbalera Nemanju Gudelja. Naime, venčanje je obavljeno 28. maja u vili Ražnatovića na Dedinju, u prisustvu samo najbliže familije i prijatelja. Nakon intimne ceremonije, mladi par proveo je vreme u Beogradu, a nedavno su prisustvovali svadbi fudbalera Andrije Živkovića, gde su, prema objavama na društvenim mrežama, uživali u sjajnoj atmosferi.

Anastasija se sada oglasila ponovo na društvenoj mreži Instagram, te podelila "selfi" i oduševila svoje pratioce objavom fotografije na kojoj pozira u beloj kombinaciji. Njen izvajani stomak i tanak struk su privukli posebnu pažnju, te su mnogi komentarisali njen besprekoran izgled.

Republika

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović pokazala goli stomak na Instagramu

Podsećanja radi, mnogi su komentarisali Anastasijinu haljinu s ceremonije, a ono što je posebno iznenadilo jeste cena haljine koju je ponela. Haljina poznatog australijskog brenda Arcina Ori, nazvana "Franka", u boji šampanjca koštala je 390 evra.

Ovo je značajno jeftinije u poređenju s haljinom koju je nosila na crkvenom venčanju prošle godine, čija je cena iznosila 3.255 evra. Fanovi su komentarisali da je ovo jedno od najlepših izdanja Anastasije do sada.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Suzana

04.06.2024 22:47

"Sta se desava sa Anastasijinim stomakom"- nista posebno, ima gasove od zdranja.