GUDELJ OBJAVIO ŠTA SE DEŠAVALO NA VENČANJU SA ANASTASIJOM: Sada je jasno u kakvom je ODNOSU sa porodicom Ražnatović! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prve fotografije bračnog para oduševile javnost!

GUDELJ OBJAVIO ŠTA SE DEŠAVALO NA VENČANJU SA ANASTASIJOM: Sada je jasno u kakvom je ODNOSU sa porodicom Ražnatović! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Instagram.com

Anastasija Ražnatović, popularna pevačica i ćerka folkerke Svetlane Cece Ražnatović, nedavno je stupila u brak sa Nemanjom Gudeljom, fudbalerom koji trenutno igra za FK Sevilja. Građansko venčanje održano je prekjuče, u utorak 28. maja, u prelepom ambijentu porodične vile na Dedinju u Beogradu, uz prisustvo članova porodice i bliskih prijatelja.

Dva dana kasnije, mladenci su podelili nekoliko fotografija sa venčanja na društvenim mrežama, otkrivajući da je atmosfera bila bajkovita i da su osmesi na njihovim licima sve vreme bili prisutni. Fudbaler je na Instagramu objavio slike sa opisom "Gospodin i gospođa Gudelj", dok je Ceca pozirala sa mladencima i poželela im sreću. Veljko, Anastasijin brat, takođe je podelio radost zbog ovog događaja, objavljujući fotografiju sa porodicom i srdačno pozdravljajući Nemanju.

- Dobrodošao u familiju zete! - napisao je Ražnatović.

Inače, ceremonija je održana u prelepoj vili na Dedinju, a atmosferu su upotpunili najbliži članovi porodice i prijatelji. Anastasija Ražnatović odabrala je elegantnu haljinu boje šampanjca, jednostavnog kroja, dok se mladoženja odlučio za belu majicu kratkih rukava i crne pantalone.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Anastasija Ražnatović se udala za Nemanju Gudelja

Posebnu pažnju privukla je elegantna torta u obliku dvorca sa šest spratova, koja je bila ukrašena posebnim ukrasnim cvećem u plavoj, ljubičastoj i roze boji. Takođe, bidermajer je uhvatila Bogdanina baba, dodajući poseban lični pečat ovom događaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading