RADOST U DOMU PORODICE RAŽNATOVIĆ! Anastasija podelila SREĆNE VESTI, Ceca je toliko čekala na OVAJ trenutak! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne krije oduševljenje!

RADOST U DOMU PORODICE RAŽNATOVIĆ! Anastasija podelila SREĆNE VESTI, Ceca je toliko čekala na OVAJ trenutak! (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ceca i Anastasija Ražnatović

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović obradovala je svoje fanove objavom nove duetske pesme "Više od sreće", koju je snimila sa poznatim pevačem i kolegom Željkom Joksimovićem. Pored obožavalaca njenog lik i dela, ovim povodom oglasila se i njena ćerka, Anastasija Ražnatović, koja takođe nije krila koliko je srećna i ponosna na saradnju koju je njena majka ostvarila u svojoj karijeri.

Republika

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Ceca objavila novu pesmu sa Željkom Joksimovićem

Inače, Ceca i Željko, koji su prijatelji i višegodišnji saradnici, mesecima su marljivo radili na pesmi kako bi je doveli do perfekcije. Željko je istakao da su čekali 20 godina da se ova saradnja ostvari, a Ceca je dodala da je teško doći do dobre pesme u današnje vreme. Ova pesma predstavlja njihovu prvu zajedničku saradnju, a Ceca je izrazila nadu da će Željko biti blagi učitelj dok je bude producirao.

- Mi čekamo 20 godina da se ovo desi. Miloš Roganović je meni pre godinu dana poslao pesmu, a onda sam je ja poslao Ceci i ona je odmah rekla da joj se sviđa - otkrio je Joksimović, pa se Ceca nadovezala:

- Mi koji trajemo toliko godina, postavili smo sebi neke lestvice i ne ide ti se na dole, to nije u prirodi čoveka koji je ambiciozan i koji voli pobedu - kažem metaforički. Danas je jako teško doći do dobre pesme. Ovo je prva saradnja sa Željkom, bliski smo prijatelji, imamo poverenja jedno u drugo.

- Željko će me ovog puta producirati dok budem bila u gluvoj sobi i nadam se da će biti blagi učitelj - rekla je Ražnatovićka tada, dok je plod njihove saradnje sada u etru, a publika već oduševljeno komentariše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading