ANASTASIJA SE UDALA ZA GUDELJA NA POSEBAN DAN: Simbolika je MOĆNA, evo šta će im doneti TAJNA SVADBA!

Autor:

Zabava

29.05.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema narodnom verovanju, u pitanu je moćno značenje!

ANASTASIJA SE UDALA ZA GUDELJA NA POSEBAN DAN: Simbolika je MOĆNA, evo šta će im doneti TAJNA SVADBA!

Foto: ST/D.KADRIĆ, Instagram/Printscreen

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

Anastasija Ražnatović, popularna pevačica i ćerka folkerke Svetlane Cece Ražnatović, stupila je u brak sa Nemanjom Gudeljom, fudbalerom koji trenutno igra za Sevilju. Građansko venčanje održano je juče u prelepom ambijentu porodične vile na Dedinju u Beogradu, uz prisustvo članova porodice i bliskih prijatelja.

Ono što je izdvojilo ovo venčanje od ostalih jeste činjenica da se održalo usred nedelje, u utorak, a ne tokom vikenda, kako je uobičajeno. Prema narodnom verovanju, postoji pesma po kojoj se svojevremeno birao dan venčanja, i to "ponedeljak za bogatstvo, utorak za zdravlje, sreda najbolja od svih, četvrtak za gubitke, petak za krstove, subota najgora od svih..."

Republika

Foto: printscreen

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj se venčali na utorak

Podsećanja radi, pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj venčali su se danas, 28. maja, u strogoj tajnosti u vili porodice Ražnatović na Dedinju, okupivši samo najbliže prijatelje i članove porodice. Ceremonija je protekla u intimnoj atmosferi, a mladenci su zablistali u svojim odevnim kombinacijama. Anastasija Ražnatović odabrala je elegantnu haljinu boje šampanjca, jednostavnog kroja, dok se mladoženja odlučio za belu majicu kratkih rukava i crne pantalone.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj se venčali na utorak

Inače, Anastasija i Gudelj su postali jedan od najomiljenijih parova na domaćoj javnoj sceni, a njihova veza privlači pažnju već duže od dve godine. Cecina ćerka je zbog ljubavi prema fudbaleru promenila svoj život iz korena, preselivši se u Sevilju i stavivši svoju karijeru pevačice po strani. Tamo su prvi put stali na "ludi kamen", i to 14. jula prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading