HITNO HOSPITALIZOVANA NAŠA PEVAČICA SA SINOM! Prizor iz bolničkog kreveta LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.05.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato u kakvom su stanju!

HITNO HOSPITALIZOVANA NAŠA PEVAČICA SA SINOM! Prizor iz bolničkog kreveta LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Slađana Mandić

Pevačica Slađana Mandić i nekadašnja učesnica popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", tokom prethodnog dana hitno je hospitalizovana zajedno sa svojim sinom. Naime, Mandićeva je na društvenoj mreži Instagram objavila potresnu sliku bolničkog kreveta, te svojim pratiocima i celokupnoj javnosti otkrila da trenutno prolazi kroz težak period.

- Hvala svima na divnim komentarima! Kod mene na Instagramu glamur i nova pesma, a realnost jedne mame i deteta je ovo - napisala je Slađana u okviru svoje crno-bele objave, koja je uzmirila javnost, ali kako je uspela da se oglasi, pretpostavlja se da je sada sve u redu.

Republika

Foto: instagram.com/mrssladjanamandic

Slađana Mandić se oglasila iz bolnice na Instagramu

Podsećanja radi, pevačica Slađana Mandić priznala je jednom prilikom da je tokom perioda kada je bila u drugom stanu dobijala jezive pretnje, i to u petom mesecu trudnoće, kada se i uplašila za svoju bebu.

Ne mogu reći da je bila opasna, ali bila je jedna od najneprijatnijih, retko pričam o tome. Kada je krenula frka oko korone, našla sam se na pogrešnom mestu u pogrešno vreme i doživela sam jako loše stvari nakon toga. Bila sam u petom mesecu trudnoće i dobijala sam pretnje i jako ružne stvari - ispričala je Mandićeva u suzama u emisiji "Amidži šou", te dodala da joj je podršku tada pružio kolega Željko Samardžić:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Slađana Mandić plače zbog pretnji

- Uopšte nije bilo naivno, bilo mi je najvažnije da se porodim i da ne utiče na trudnoću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading