BOGDANA RAŽNATOVIĆ IZLETELA IZ CECINE VILE: Evo šta se dešava na VENČANJU Anastasije i Gudelja, prvo pojavljivanje nakon POROĐAJA (FOTO)

Autor:

Zabava

28.05.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cecina snajka prošetala stomak nakon što je rodila trećeg sina!

BOGDANA RAŽNATOVIĆ IZLETELA IZ CECINE VILE: Evo šta se dešava na VENČANJU Anastasije i Gudelja, prvo pojavljivanje nakon POROĐAJA (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Bogdana Ražnatović, supruga boksera Veljka Ražnatovića, nedavno se porodila carskim rezom i već je na odličnom putu da povrati figuru koju je imala pre trudnoće. Iako je nedavno postala majka još jednog sina, Isaije, Bogdana je već pokazala impresivnu posvećenost povratku u formu, što je oduševilo mnoge.

Naime, danas su pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj rekli sudbonosno "da" pred matičarem. Slavlje je usledilo u vili Svetlane Cece Ražnatović, okupivši najužu rodbinu i prijatelje. Međutim, i pored ovog veselja, Bogdana je odlučila da napusti proslavu kako bi se posvetila svom novom sinu.

Ovo je bilo prvo javno pojavljivanje Bogdane nakon porođaja, a njena posvećenost povratku u formu je očigledna. Iako se porodila carskim rezom, ona se već oseća dovoljno dobro da može da prati svoje starije dete, malog Željka, dok trči.

Podsećanja radi, pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj venčali su se danas, 28. maja, u strogoj tajnosti u vili porodice Ražnatović na Dedinju, okupivši samo najbliže prijatelje i članove porodice. Ceremonija je protekla u intimnoj atmosferi, a mladenci su zablistali u svojim odevnim kombinacijama. Anastasija Ražnatović odabrala je elegantnu haljinu boje šampanjca, jednostavnog kroja, dok se mladoženja odlučio za belu majicu kratkih rukava i crne pantalone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading