ZAVIRITE U VILU RAŽNATOVIĆ: Evo šta se dešava na TAJNOM VENČANJU Anastasije i Gudelja, isplivao snimak (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.05.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca ukrasila porodičnu kuću kao iz bajke!

Danas, 28. maja, u porodičnoj vili Ražnatovića na Dedinju, održano je tajno venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja. Intimnoj ceremoniji su prisustvovali samo najbliži članovi porodice, kao i kumovi.

Venčanje je proteklo u prelepom i svečanom tonu, a prisutni su isticali da niko nije skrivao svoju sreću. Anastasija je posebno obradovala svoje pratioce na društvenim mrežama kada je na svom Instagram storiju podelila kratak video sa Nemanjom, otkrivajući da osmesi na njihovim licima nisu jenjavali tokom celog dana.

Inače, detalji o ceremoniji otkrivaju da su mladenci izabrali elegantnu tortu u obliku dvorca na šest spratova, ukrašenu posebnim ukrasnim cvećem u plavoj, ljubičastoj i roze boji. Villa je bila ukrašena aranžmanima cveća i balonima u beloj i roze boji, stvarajući bajkovitu atmosferu za ovaj poseban događaj.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj se venčali

Podsećanja radi, pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj venčali su se danas, 28. maja, u strogoj tajnosti u vili porodice Ražnatović na Dedinju, okupivši samo najbliže prijatelje i članove porodice. Ceremonija je protekla u intimnoj atmosferi, a mladenci su zablistali u svojim odevnim kombinacijama. Anastasija Ražnatović odabrala je elegantnu haljinu boje šampanjca, jednostavnog kroja, dok se mladoženja odlučio za belu majicu kratkih rukava i crne pantalone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading