NAPUSTIO SVOJE VENČANJE, A SAD SE VRATIO: Prva izjava Cecinog ZETA, čeka se Anastasijina REAKCIJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su prvi utisci nakon što je stao na ludi kamen sa Anastasijom Ražnatović!

NAPUSTIO SVOJE VENČANJE, A SAD SE VRATIO: Prva izjava Cecinog ZETA, čeka se Anastasijina REAKCIJA! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Danas je u porodičnoj vili Ražnatovića došlo do jednog od najznačajnijih događaja - Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj su se venčali pred matičarem u intimnoj ceremoniji. Ceremonija je protekla u prisustvu kumova i članova porodica, a nakon građanskog venčanja, Gudelj je otišao na trening sa reprezentacijom, da bi se kasnije vratio u vilu.

Naime, nakon što je obavio trening sa reprezentacijom, Gudelj se vratio u porodičnu vilu kako bi proveo vreme sa svojom suprugom. Brzinski izlazak iz auta i ulazak u kuću nije sprečio novinare da postave pitanja, a Gudelj je kratko odgovorio da je sve proteklo odlično i da su zadovoljni.

- Sve je super, zadovoljni smo, hvala Bogu - rekao je kratko fudbaler, prenosi Blic.

Podsećanja radi, pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj venčali su se danas, 28. maja, u strogoj tajnosti u vili porodice Ražnatović na Dedinju, okupivši samo najbliže prijatelje i članove porodice. Ceremonija je protekla u intimnoj atmosferi, a mladenci su zablistali u svojim odevnim kombinacijama. Anastasija Ražnatović odabrala je elegantnu haljinu boje šampanjca, jednostavnog kroja, dok se mladoženja odlučio za belu majicu kratkih rukava i crne pantalone.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj se venčali

Inače, Cecina ćerka je zbog ljubavi prema fudbaleru promenila svoj život iz korena, preselivši se u Sevilju i stavivši svoju karijeru pevačice po strani. Tamo su prvi put stali na "ludi kamen", i to 14. jula prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading