DUŠKO TOŠIĆ UHVAĆEN NA DELU! Šok potez u jeku RAZVODA sa Karleušom, da li je ovo KLJUČAN DOKAZ da je kraj?!

Autor:

Zabava

27.05.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovako svima stavio do znanja da je brak sa Jelenom Karleušom završen?

DUŠKO TOŠIĆ UHVAĆEN NA DELU! Šok potez u jeku RAZVODA sa Karleušom, da li je ovo KLJUČAN DOKAZ da je kraj?!

Foto: ATAImages

Penzionisani fudbaler Duško Tošić nedavno se vratio iz Turske, nakon što su javnost uzburkali medijski naslovi o njegovom dopisivanju sa pevačicom Severinom Vućković, kao i javnom prepucavanju sa suprugom i majkom svoje dve ćerke, muzičkom zvezdom Jelenom Karleušom. Naime, njih dvoje već izvestan period ne funkcionišu kao bračan par, a sada su supružnici odlučili da iznesu "prljav veš" u javnost i, po svemu sudeći, stave tačku na svoj odnos.

Međutim, da su ti navodi istiniti dokazuju i fotografije sa aerodroma u Beogradu, kada je Tošić sleteo dolaznim letom iz Istanbula, a koje su pokazale ključan detalj koji je sada svima privukao pažnju. Naime, Duško je skinuo burmu sa ruke, jasno stavljajući do znanja da je njegov brak sa Karleušom okončan.

Republika

Foto: E-Stock_Caslav_Vukojicic

Duško Tošić ne nosi burmu na ruci

Inače, ovo nije prvi put da je Tošić uhvaćen bez burme. Naime, kada se malo bolje pogledaju njegove objave na društvenoj mreži Instagram, kao i fotografija sa događaja na kojima se pojavljivao, može se zaključiti da je burmu skinuo još 2019. godine.

Podsećanja radi, fudbaler Duško Tošić juče je prvi put progovorio o razvodu od muzičke zvezde Jelene Karleuše, te naveo da je više puta pokušao sporazumno da se razvede od nje, ali da ona nije želela.

Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - ispričao je Tošić za "Kurir" juče.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Duško Tošić i Jelena Karleuša se razvode

Nakon Tošićeve izjave, oglasila se i Jelena, koja tvrdi da njen suprug laže i da je ona ta koja je inicirala razvod. Kao dokaz za ovo priložila je prepisku sa Dušković advokatom, koja je nastala 23. maja 2022. godine.

Dobar dan, Da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da "radi" kako kaže, "radi" po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan? - napisala je Karleuša Duškovom advokatu, na šta joj je on odgovorio:

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Jelena Karleuša odgovorila Dušku Tošiću

Jelena, načelni plan postoji, ali moram da to potvrdim sa Duškom, kad se vrati iz Istanbula, pa ću kontaktirati kolegu sa konkretnim predlogom - odgovorio joj je Duškov advokat.

Razumem, ali mora sve da se ubrza jer ne želim da se život svodi na čekanje Duška da od... - deo je poruke, ali se ostatak ne vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading