O mizernom postupku Vesne Đogani bruji cela estrada: Oterala s bine ZVEZDE GRANDA da bi ona pevala - MOGU DECA DA JOJ BUDU (FOTO)

Autor:

Zabava

27.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Đoleta Đoganija nije mogla da izdrži što bolje "dižu atmosferu" od nje, pa pokušala da ih ponizi, ali samo šokirala publiku svojim ispadom.

O mizernom postupku Vesne Đogani bruji cela estrada: Oterala s bine ZVEZDE GRANDA da bi ona pevala - MOGU DECA DA JOJ BUDU (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Mladi pevači Mia Smiljanić i Darko Gjorgjeski, koji su postali popurni nakon takmičenja u Zvezdama Granda doživeli su proteklog vikenda neprijatnost na nastupu i to zbog starije koleginice Vesne Đogani.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Vesna i Đole Đogani izazvali šok i nevericu kod publike

Naime, njih dvoje su imali zajednički nastup sa grupom Đogani, a situacija je eskalirala kada je Vesna na neprijatan način prozvala mlađe kolege i prekinula njihov nastup.


- Veče je počelo veselo, a nakon sat vremena pevanja, Mia i Darko su ustupili scenu Vesni i Đoletu. Međutim, nakon njihovog drugog bloka, na molbu gostiju, Mia i Darko su se vratili na scenu i nastavili da "dižu atmosferu" među publikom, što je izazvalo negodovanje kod Vesne Đogani - otkriva upućeni izvor za Telegraf, te nastavlja:


- Kada su gosti od mladog dvojca zahtevali još pesama Vesna i Đole su izašli na scenu i tražili prekid nastupa. Vesna je na najmizerniji način pokušala da ponizi svoje mlađe kolege, kada je izgovorila rečenicu: "Hvala, hvala, idemo dalje, ipak smo u diskoteci, a ne na svadbi", što je izazvalo šok i nezadovoljstvo među prisutnima. Ipak, Mia i Darko su odreagovali vrlo kulturno i sišli sa bine, zadržavajući dostojanstvo i profesionalnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darko Gjorgjeski (@omgdarko)

 


Mia i Darko su se uzdržali od reakcije na Vesnino ponižavanje, pokazujući pristojnost i kolegijalnost, dok je Vesna nastavila sa pesmama koje su i Mia i Darko pevali tokom večeri.

 

 


Ovaj incident jasno je pokazao nesuglasice među izvođačima, ali je takođe istakao i profesionalnost mladih pevača koji su se suočili sa neprijatnom situacijom na najbolji mogući način.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading