NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU MIRJANE KARANOVIĆ: Saopštene ŠOK VESTI o ugroženom zdravlju (FOTO)

Autor:

Zabava

27.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mirjana Karanović juče je primljena u Urgentni centar, a evo kako se danas oseća!

NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU MIRJANE KARANOVIĆ: Saopštene ŠOK VESTI o ugroženom zdravlju (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Glumica Mirjana Karanović je tokom prethodnog dana hitno primljena u Urgentni centar, ali već danas se oseća dosta bolje. Kako je saopšteno, proslavljenoj umetnici je pozlilo drugog dana vikenda, nakon čega je potražila medicinsku pomoć i bila viđena u zdravstvenoj ustanovi u pratnji lekara. Međutim, kako se Karanovićeva ovim povodom nije oglašavala, javnost se zabrinula za njeno zdravstveno stanje, ali sada poštovaoci njenog lika i dela mogu da odahnu.

Naime, iako su početne vesti izazvale zabrinutost među njenim fanovima, zvanična Instagram stranica pozorišta "Teatar na brdu" obavestila je javnost da se Mirjana trenutno oseća dobro i da će večeras igrati u predstavi "Petrijin venac". Ovo će, inače, biti poslednja predstava u ovoj sezoni u kojoj će publika imati priliku da vidi ovu talentovanu glumicu na sceni.

Republika

Foto: instagram.com/teatarnabrdu

Mirjana Karanović u predstavi "Petrijin venac"

Za sve koji se brinu, naša draga Mirjana Karanović je dobro i večeras će igrati "Petrijin venac". Poslednja njena predstava u ovoj sezoni - navodi se u objavi pozorišta.

Podsećanja radi, nakon nekoliko sati provedenih u Urgentnom centru, Mirjani Karanović odrađena su detaljna ispitivanja, urađen skener glave, čiji su rezultati uredni, kao i laboratorijske analize. Kada su lekari potvrdili da je sa njenim zdravstvenim stanjem sve u redu, te da nema razloga za zadržavanje u bolnici, glumica je puštena kući kako bi odmarala. Kako se ne bi naprezala, Karanovićeva je donela odluku da preskoči jedno veče i ne igra u predstavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading