TEMPERATURA DO 29 STEPENI! U prvoj polovini dana sunčano, a posle mestimično kiša!

Autor:

Vesti

05.06.2024

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima.

TEMPERATURA DO 29 STEPENI! U prvoj polovini dana sunčano, a posle mestimično kiša!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, Tanjug/J. ILIĆ, Republika, Shutterstock

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas nas očekuje promenljivo oblačno vreme sa dužim sunčanim intervalima, ali i mogućnošću nestabilnosti u vidu kratkotrajne kiše i pljuskova sa grmljavinom od sredine dana. Vetar će biti slab do umeren, na istoku povremeno i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura biće od 13 do 17 stepeni, dok će najviša dnevna temperatura biti od 25 do 29 stepeni Celzijusovih.

Vremenska prognoza za Beograd - promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima

U glavnom gradu Srbije danas se očekuje promenljivo oblačno vreme, sa dužim sunčanim intervalima i toplo. Međutim, od sredine dana postoji mogućnost nestabilnosti, sa pojavom kratkotrajne kiše ili pljuskova sa grmljavinom u pojedinim delovima grada. Vetar će biti slab do umeren, zapadnih pravaca. Najniža temperatura biće od 14 do 17 stepeni, dok se najviša dnevna temperatura očekuje oko 27 stepeni Celzijusovih.

Ovakve promene vremena mogu uticati na planove građana, posebno na one koji su planirali aktivnosti na otvorenom prostoru. Savetuje se da se prati vremenska prognoza i da se prilagode planovi u skladu sa očekivanim vremenskim uslovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading