POSLE JUČERAŠNJIH PLJUSKOVA, JEDAN LEP DAN! Odložite danas kišobrane, međutim u OVOM delu zemlje nastavak kišnog talasa

Autor:

Vesti

04.06.2024

06:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđani će uživati u prijatnom danu sa temperaturom od 25°C.

POSLE JUČERAŠNJIH PLJUSKOVA, JEDAN LEP DAN! Odložite danas kišobrane, međutim u OVOM delu zemlje nastavak kišnog talasa

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Utorak će u Srbiji biti pretežno sunčan dan, sa očekivanom maksimalnom dnevnom temperaturom od 25°C. Međutim, situacija će biti nešto drugačija u Vojvodini, gde se očekuje oblačnije vreme, a na severu Bačke i Banata mogući su lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar, povremeno i pojačan tokom dana.

Vremenska prognoza po regionima

Vojvodina
Na severu Vojvodine očekuje se jutarnja temperatura od 12 do 16°C, dok će maksimalna dnevna temperatura iznositi oko 22°C. Ovo područje može biti podložno lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Centralna Srbija
U centralnom delu Srbije, uključujući i Beograd, očekuje se pretežno sunčano vreme sa slabim do umerenim severozapadnim vetrom. Jutarnja temperatura biće oko 15°C, dok će maksimalna dnevna dostići 25°C.

Jug Srbije
Na jugu Srbije očekuje se najtoplije vreme, sa maksimalnom dnevnom temperaturom od oko 30°C.

Iako će veći deo Srbije uživati u pretežno sunčanom vremenu, Vojvodina može očekivati oblačnije vreme sa mogućim lokalnim pljuskovima. Stanovnici juga Srbije trebalo bi da budu spremni na visoke temperature, dok će Beograđani uživati u prijatnom danu sa temperaturom od 25°C. Svi koji planiraju aktivnosti na otvorenom trebalo bi da budu svesni mogućnosti promenljivih vremenskih uslova tokom dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading