SUNCE, OBLACI I NESTABILNO VREME! I danas u Srbiji smena sunčanih intervala i pljuskova - ne krećite nigde bez kišobrana!

Autor:

Vesti

29.05.2024

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najviša temperstura od 23 do 26 stepeni Celzijusovih.

SUNCE, OBLACI I NESTABILNO VREME! I danas u Srbiji smena sunčanih intervala i pljuskova - ne krećite nigde bez kišobrana!

Foto: Shutterstock, ST/Vladimir Lukić

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali nestabilno, pa se mestimično očekuju kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom. 

Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. 

Najniža temperatura od 8 do 16, najviša od 23 do 26 stepeni Celzijusovih.

U Beogradu danas promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali nestabilno, pa se sredinom dana i posle podne očekuje kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom. 
Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 12 do 16, najviša oko 26 stepeni Celzijusovih.

U Srbiji u sledećih sedam dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali nestabilno, pa će biti uslova za pljuskove sa grmljavinom u svim regionima. 

Najviša temperatura do kraja maja u većini mesta od 24 do 27, a početkom juna u porastu, od 27 na severozapadu do 32 stepena na jugoistoku Srbije.

Nova najava RHMZ

Prema najnovijoj najavi RHMZ od jutros, uskoro bi moglo da bude kiše u nekim delovima zemlje.

- U naredna 2 časa u većem delu Vojvodine i Velikog Pomoravlјa, kao i na području Beograda, pretežno vedro. Prolazna kiša i kratkotrajni plјuskovi uz više oblačnosti očekuju se na zapadu i jugozapadu Srbije, a izolovano su mogući i u regionu Homolјa na istoku zemlјe - piše u najavi.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading