STARČEVIĆ O LAŽIMA ŠOLAKOVIH MEDIJA: Svoju politiku smo gradili na principima i programima, a ne na osnovu tračeva i kafanskih priča

Autor:

Vesti

11.09.2024

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Koalicija SPS - JS je stabilna"

STARČEVIĆ O LAŽIMA ŠOLAKOVIH MEDIJA: Svoju politiku smo gradili na principima i programima, a ne na osnovu tračeva i kafanskih priča

Foto: youtube.com/Palma Plus Jagodina

Zamenik predsednika Jedinstvene Srbije Života Starčević komentarisao je pisanje lista "Danas" o navodnom raskidanju koalicije SPS-a i JS.

- Koalicija Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije postoji punih 16 godina. Zajedno smo izdržali mnoge testove i izazove u turbilentnim vremenima kojima je Srbija bila i jeste izložena jer smo se rukovodili isključivo interesima Srbije i njenih građana. Kao ozbiljna politička koalicija, našu politiku smo gradili na principima i programima a ne na osnovu tračeva i kafanskih priča. - izjavio je Života Starčević.

On je istakao bratski odnos između dve stranke, prvenstveno njihovih lidera.

- Koalicija SPS - JS je stabilna, baš kao što je stabilna naša posvećenost da radimo u korist boljeg života građana Srbije i baš kao što su stabilni bratski odnosi predsednika naših stranaka Ivice Dačića i Dragana Markovića Palme. - dodao je zamenik predsednika Jedinstvene Srbije.

Podsetimo, i prvi čovek Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, za "Novosti", prokomentarisao je pisanje lista "Danas" da je Starčević poslao SMS poruke Ivici Dačiću i svima u užem rukovodstvu socijlasta u kojem ih obaveštava da se koalicija raskida kako više ne bi bili na teretu SPS

- Brutalna je laž da sam rukovodstvu SPS poslao nekakvu cirkularnu poruku u kojoj ih obaveštavam da raskidamo dugogodišnju koaliciju. Nema ništa od toga. Idemo dalje. - istakao je Palma.

Tekst navodne poruke koju je plasirao Šolakov list "Danas" glasio je ovako:

- Poštovani, želim da vas informišem da ne želim više da vam budem na teretu kako je moj poštovani brat Ivica Dačić rekao meni da mu spočitavate. Veoma brzo ću biti u jednoj emisiji, na televiziji koja naravno nije Šolakova, i saopštiti da ja više nisam u koaliciji sa vama a da ću na sledeće izbore izaći samostalno. Želim vam puno uspeha u daljem radu - naveo je "Danas" kao sadržaj poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading