BRUTALNA LAŽ ŠOLAKOVIH MEDIJA! Palma o tvrdnjama da raskida saradnju sa SPS-om: NEMA NIŠTA OD TOGA

Autor:

Vesti

11.09.2024

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Saradnja se nastavlja, idemo dalje"

BRUTALNA LAŽ ŠOLAKOVIH MEDIJA! Palma o tvrdnjama da raskida saradnju sa SPS-om: NEMA NIŠTA OD TOGA

Foto: printscreen

- Brutalna je laž da sam rukovodstvu SPS poslao nekakvu cirkularnu poruku u kojoj ih obaveštavam da raskidamo dugogodišnju koaliciju. Nema ništa od toga. Idemo dalje. - ovako je prvi čovek Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, za "Novosti", prokomentarisao pisanje lista "Danas" da je potpredsednih njegove stranke Života Starčević poslao SMS poruke Ivici Dačiću i svima u užem rukovodstvu socijlasta u kojem ih obaveštava da se koalicija raskida kako više ne bi bili na teretu SPS.

Tekst navodne poruke koju je plasirao Šolakov list "Danas" glasio je ovako:

- Poštovani, želim da vas informišem da ne želim više da vam budem na teretu kako je moj poštovani brat Ivica Dačić rekao meni da mu spočitavate. Veoma brzo ću biti u jednoj emisiji, na televiziji koja naravno nije Šolakova, i saopštiti da ja više nisam u koaliciji sa vama a da ću na sledeće izbore izaći samostalno. Želim vam puno uspeha u daljem radu - naveo je "Danas" sadržaj poruke.

Inače, spoj socijalista i Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme traje još od 2008. godine i to je najdugovečnija koalicija od ponovnog uvođenja višestranačja početkom devedestih godina prošlog veka.

Ovo je bio samo još jedan u nizu bednih pokušaja medija Dragana Šolaka da budu destabilišući faktor najsnažnije koalicije na srpskoj političkoj sceni, ali lider Jedinstvene Srbije to neće dozvoliti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading