HITNO SE OGLASIO PREDSEDNIK VUČIĆ MOĆNOM PORUKOM: Nikad neću lagati svoj narod zbog političkih poena! (FOTO)

Autor:

Vesti

31.08.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ove poruke mogu samo da pognu glave!

HITNO SE OGLASIO PREDSEDNIK VUČIĆ MOĆNOM PORUKOM: Nikad neću lagati svoj narod zbog političkih poena! (FOTO)

Foto: Tanjug AP

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagram nalogu 'avucic' i poslao snažnu poruku.

- Nikada neću lagati svoj narod zbog političkih poena. Znam da mnogima smetam, jer govorim otvoreno o svim pitanjima, ali to je njihov problem, ne moj - poručio je Vučić.

Republika

Foto: instagram.com/avucic

 

Snažne reči predsednika Vučića na svom Instagramu podelila je i šefica Informativne službe SNS Vladanka Malović.

Podsetimo, predsednik Srbije izjavio je juče da nije optimista po pitanju procesa integracije Srbije u Evropsku uniju (EU) do 2028. godine, te da ne veruje da će se to dogoditi 2028, kao i da je njegova procena da se to neće dogoditi pre 2030.

- Želim sve najbolje Crnoj Gori, ali ne verujem da će oni biti deo EU 2028, ne verujem ni da ćemo mi biti deo EU te godine - istakao je Vučić na panelu "Pridruživanje zapadnog Balkana EU", koji je organizovan u okviru Globalnog bezbednosnog foruma GLOBSEC 2024 u Pragu. Na istom panelu učestvovao je i predsednik Crne Gore Jakov Milatović.

MOMENTUM

Aleksandar Vučić je ocenio da se interesi EU razlikuju s vremena na vreme od srpskih interesa i naveo da je njegova procena da zemlje kandidati regiona neće ući u EU pre 2030. A i tada će prva na redu biti Ukrajina.

- Imamo različite procene o budućnosti EU, ali svi želimo da budemo deo EU, međutim, nismo sigurni kako će situacija izgledati u zemljama članicama Unije. Ono što je očigledno jeste da Ukrajina i Moldavija dobijaju momentum, što je razumljivo, ali istovremeno postoji javna iscrpljenost unutar EU na temu proširenja - kazao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading