"SEVERINA ŽELI JOŠ MALO SRPSKIH PARA, GORA JE OD DILERA DROGE!" Karleuša obrisala patos Vučkovićevom zbog napada na Vučića!

Autor:

Zabava

26.08.2024

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karleuša zapušila usta Vučkovićevoj, u svom stilu stala u odbranu Srbije i predsednika.

"SEVERINA ŽELI JOŠ MALO SRPSKIH PARA, GORA JE OD DILERA DROGE!" Karleuša obrisala patos Vučkovićevom zbog napada na Vučića!

Foto: ATA images

Sinoć, 25. avgusta, hrvatska pevačica Severina Vučković privukla je pažnju srpske policije na granici, što je izazvalo niz komentara, među kojima se istakao oštar ton regionalne muzičke zvezde Jelene Karleuše. Vučkovićeva je zadržana nekoliko sati nakon redovne procedure prilikom ulaska u Srbiju, a njen povratak u Hrvatsku usledio je nakon toga.

Republika

Foto: ATA Images

Severina

 

- Svako ko sebe naziva poštenim i časnim čovekom, dobrim čovekom i čovekom sa zdravim razumom, javno će osuditi nekoga ko slavi i likuje zbog proterivanja pola miliona ljudi iz neke zemlje. U slučaju pevačice Severine, koja glasno proslavlja genocid nad hrvatskim državljanima srpske nacionalnosti, najmanje što je ova država mogla da uradi jeste da joj pretresu auto. Jer ona je mnogo gore od švercerke i dilera droge. Ona je neko ko propagira fašizam i mržnju, a takvima u Srbiji nije mesto.

- Kada je reč o njenom napadu na srpskog predsednika, razlika između njenog i našeg jeste ta što naš nikog nije i nikog neće proterati. Ali je dosta bilo likovanja nad stradanjem i mukom našeg naroda od strane one koja je bez imalo morala i obraza htela još malo srpskih para. P.S. (verujem da je ljuta zbog tretmana švercerke i da zbog toga neće više dolaziti, ali mora da bude svesna da se ama baš niko nije potresao zbog nje. Zbogom od kako ona kaže "genocidnog naroda") - poručila je JK putem Instagram storija.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jelena Karleuša o Severini

Nakon što je iznela svoje stavove, Jelena Karleuša je putem Instagram storija poručila da je sigurna da je Severina ljuta zbog tretmana koji je doživela, ali je istakla da se "ama baš niko nije potresao zbog nje". Ova njena reakcija izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama, gde su se korisnici aktivno uključili u raspravu o ovom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading